Cilt Bakımı Ürünleri makyaj altına kullandığınız baz krem?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

fascination

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Mart 2010
2.653
6
arkadaşlar makyajınızın altına baz olarak kullandığınız nemlendirici kremin adı ney?yazarsanaız sevinirim çünkü ben bissürü kullandım ve tam işte bu dediğim olmadı yani cildim yağlı ve parlamasın matlaşsın istiyorum ki kalıcılığı artsın makyajımın en son kullandığım özel ıspartadan getirttiğim bitkisel nemlendiriciydi ama değiştirmeyi düşünüorum önerilerinizi bekliorumbilmiyorumkismile

ben nerdeyse 10 yıldır her gün dove krem kullanırım.çok memnunum.onun gibisini görmedim ben.aynen reklamlarındaki gibi yağlandırmadan nemlendiriyor.ne yağlı ne kuru oluyor cildim tam istediğim gibi oluyor.ben dove u öneririm.ilk çıkan ürünü, beyaz kutudaki dove body silk.nemlendirici yüz ve vücut kremi.masaj yaparak kullanırım.kırışacak yerleri ters yöne hareket ederek sürerim.ne dudaklarımın kenarı ne alnım, ne de göz çevrem hiçbir yerimde ufacık bir kırışık bile yok allaha şükür.sürüp 5 dakika bekliyorum makyaj yapmak için, emmesini bekliyorum cildimin.o sırada saçımı yapıyorum.daha sonra makyaj yapıyorum.öneririm

hani şu kocaman kutuda olan ı mı diosun aa bilmiodum bak onu ben hem ucuz hem ii demek bi denicem bakalım tşkkkürler önerin için canım

inanamıyorum kızlar yani size sadece bi kişi cevap verdi soruma yani:umursamaz:

Ben oriflame'in matlaştırıcı losyonunu kullanıyorum, çok memnunum.kaydirigubbakcemile

ben olay aktif hidrojel karma/yağlı ciltler için olanını kullanıyorum.nivea loreal kullanmıştım olay den evvel ama en iyisi olay bence.gerçekten yağlandırmıyor ve yağlanmasını da engelliyor.makyaj yaptıktan sonra 7-8 saat yüzüm parlamadan dayanıyor.

dermokilin yağlı ciltler için olan nemlendiricisini baz olarak kullanıyorum gayette memnunum parlama yapmıyo ve sanki sabitliyo makyajı. göz çevresi makyajı içinde beyu far bazı kullanıyorum

canım ya olayın ürünleri olgun ciltler için ya sen kaç yaşındasın bana gider mi bu olayın dediğin losyonu 22 yaşındayım çünkü debilmiyorumkismile

dermokilin yağlı ciltler için olan nemlendiricisini baz olarak kullanıyorum gayette memnunum parlama yapmıyo ve sanki sabitliyo makyajı. göz çevresi makyajı içinde beyu far bazı kullanıyorum

hiç duymamıştım o far bazını önerin için sağol

canım ya olayın ürünleri olgun ciltler için ya sen kaç yaşındasın bana gider mi bu olayın dediğin losyonu 22 yaşındayım çünkü debilmiyorumkismile

ben de 23 yaşındayım zaten.kırışıklık kremi değil bu nemlendirici sadece.fiyatı da uygundu.kampanya falan vardı aldığım yerde 11 liraya almıştım.ama normalde 17 falandı fiyatı sanırım.kaydirigubbakcemile2

aa iyi o zaman aynı yaşlardayız olur o zaman hem yağlandırmıomuş fiyatınada şaşırdım yani benim kullandığım daha pahalı da bu ii o zaman mersi canım bi bakim ben bunakaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:

şunun resmini koyar mısın rica etsem ambalajınıda merak ettim:sm_confused:

hiç duymamıştım bunu saol canım bilgiler paylaştıkça artarmış dimi ama hihiha.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…