• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makinayla çekilen videoya yazı eklemeyi nasıl yapıcam arkadaşlar

kasiope

kalbimin komutanı
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2010
1.220
3
116
Diğer
konu varmıydı daha önce bilmiyorum baktım ama bulamadım. fotoğraf makinamla video çekiyorum sonra movie maker e videoyu eklemek istiyorum üzerine yazı yazmak için ama movie maker kabul etmiyo videoyu yanlışmı yapıyorum yada bildiğiniz başka program varmı

foto makinan videoyu hangi uzantıda oluşturuyor? Movie maker her uzantıyı kabul etmiyebiliyor. daha önce aynı makineden aktarma yaptın mı ? önceden sorun olmadıysa sorun yeni başladıysa makina ayarların değişmiştir. makinanın video çekim formatını eski haline getirerek çekim yaparsın.. bundan sonrası için gecerli tabi bu :1:
bu videoda kararlıysan video converter yükleyebilirsin pc ye ve bu programı kullanarak videonun biçimini makerin kabul edeceği uzantıya değiştirdikten sonra Movie maker da yazıyı yazarsın. ama tabi başka yollarda var uzantının çalışacagı baska video işleme programlarını internetten taratıp indirerek kullanabilirsin... :3:

video converter indirdim ama uzantıyı nasıl nerden değiştiricem ingilizce diye bişey anlamadımki

Movie maker her videoyu alıp düzenlemiyor.ben proshow producer programını kullanıyorum.tavsiye ederim.

Back