• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bulaşık Makineleri makinadan çıkan tencelerım yemek yaparken buram buram deterjan kokuyor neden acaba?

notdefteri

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2009
158
2
118
Muğla
bardak tabak kasıklardan hıcbır sey yok fakat teflon tencerelerım ısındı mı baslıyor deterjan kokmaya neden dersınız tecrubelı bayanlar:((

İyi durulanmıyor olabilir elinde tekrar sudan geçirip kullan finish kullandığımda farkettim aynısı oldu şimdi fairy kullanıyorum koku yok
hangi marka deterjan kullanıyorsun?

bende faıry kullanıyorum cok da memnunum ne tuza ne de parlatıcıya gerek kaldı canım ama dıgerlerı kokmuyo sadece teflonlarda sadece bende varsa bu olay durulanmam olayı bugun pılav yaptım esım bıle deterjan tadı avr dedı :(( bardakta cay ıcerken nıye yok

Teflonda sadece duydum bende durulayıp kullanıyordum ama yemeğe tadı geçmedi hiç

merhaba! aynı sorun ben de de var. sadece teflonlarda koku kalıyor. yemek yapmadan önce mutlaka sudan geçir :( sağlığınız için...

hem sünnet sevabı almış olursun
:16::26:

teflon makinede yıkamak için uygun değil diye biliyorum,tahta kaşıklar gibi
eğer deterjan kokuyosa bunun tek bir açıklaması olabilir teflon deterjanı içine çekiyor demektir ve ne kadar zararlı olduğunu siz düşünün

teflonları elinizde yıkayın makinaya atmayın derim..ayrıca bir de Kaşıkları koyduğunuz yere 1limonu ortadan ikiye kesip koyarsanız bulaşıklarınız mis gibi olur, senelerdir öyle yapıyorum :16: hem parlatıyo hem de cok güzel kokuyo.

teflon seramik dokusu gereği içindeki maddeyi emer makinada yıkama hatta ben seramiklerimi alırken satıcı kız, deterjanı da çok köpük köpük kullanmayın emer dedi.

bardak tabak kasıklardan hıcbır sey yok fakat teflon tencerelerım ısındı mı baslıyor deterjan kokmaya neden dersınız tecrubelı bayanlar:((

ben makineden çıkarınca bazı şeyleri elde tekrar duruluyorum ve teflonların içine bir bardak su koyup ocakta kaynatıyorum.
bu yüzden de parlatıcı veya tablet kullanmıyorum, hiç değilse biraz daha içime siniyor

canım doğru da o zaman ekstra yorgunluk :((ben kesfettım ama 2 numarada yıkayınca sorun yok 4 numarada yıkayınca kokuyor ne hıkmetse:S

valla annem şoktan mintaks almıştı bulaşık deterjanı o bardaklar ışıl ışıl tencereler tertemiz deterjandan olsa gerek bence onu dene hem fiyatıda uygun (fazla reklam oldu galiba ) :KK53::KK53::KK53::KK53:

Back
X