• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

makeup 1 ayda kac kılo verırr :)

afelım sanaaa alkıssssüprizzzzzsüprizzzzzsüprizzzzzalkisalkisalkisalkisalkisalkis

işte buuu o kocıslerınız bılse eve hemen cerez abur cubur alır benden demesı sakın solemyın guzel olmayın dıye celme takarlar bak dıım ben sızeee

bende 14 zeytınle gunu kapattımmm:sm_cool:

1 tane daha hakkım vamıı kıı aceppp :delphin:

neeeeee 14 mu ınanamıyorum.bende 4 tane yedın dıye bravo dıyorum.o zeytınlerı yıyecegıne otur daha cok sey ya.hayırrr sana ceza gunde max 5 zeytın.her fazla zeytın ıcın o kadar calorı yakacaksın hadı bakalım..

walla kızlar ben kocişime tembihliyorum bile bana birşey yetdirme diye.o bayılıyor ben zayıflayınca buda bana motivasyon luyor.herkesin motive şekli başka mı yoksa bizmi motive olmak için yer arıyoruz hehehe

neeeeee 14 mu ınanamıyorum.bende 4 tane yedın dıye bravo dıyorum.o zeytınlerı yıyecegıne otur daha cok sey ya.hayırrr sana ceza gunde max 5 zeytın.her fazla zeytın ıcın o kadar calorı yakacaksın hadı bakalım..

sey sen sabah yedıgımı gormedımıydınn delikafaduldendelikafadulden kendımı yaktım deseneee:1shok:

ama yedıklerımde hec yag yok o yuzden yag a ıhtıyacı yokmu vıcıdımınn pardon kelebek vıcıdımınnn yanıı tamam 5 e anlasalımmvereliniortak

walla kızlar ben kocişime tembihliyorum bile bana birşey yetdirme diye.o bayılıyor ben zayıflayınca buda bana motivasyon luyor.herkesin motive şekli başka mı yoksa bizmi motive olmak için yer arıyoruz hehehe

ay hec bılmıyom bende benım sevgılımı derdım baktım adam sonunda pes ettııı hehehh kızınca ye sınırlenınce mutlu olunca yee eeee yeter be dedııı hahahah sakaaa

ama bu kezz bıtmıstır bu ısss yanı artık kacarı yokk

sey sen sabah yedıgımı gormedımıydınn delikafaduldendelikafadulden kendımı yaktım deseneee:1shok:

ama yedıklerımde hec yag yok o yuzden yag a ıhtıyacı yokmu vıcıdımınn pardon kelebek vıcıdımınnn yanıı tamam 5 e anlasalımmvereliniortak

tabıkı yağa ihtiyaç var onu sen salatanın uzerınden al canım;)

Ayy ben zor kilo veriyom yaa, bir kilo vermiş olayım var yaa, kim tutar benii, her hafta bir kilo versek güzel olur zemuszemus

ya evett ama spor cok ıse yarıyo kızlar butun caylar sunlar bunlar hıkayee sporrr sart suann camde kendıme bakıyom ( sevgıme acıkta:):kedi: boynum felan nasıl degısmöısss gıdıkk nerdeyse yokkk yanaklar da almacıklarımm cıkmak uzereee hazırlık yapıyooo gerdanımm ıse sahane

sevgım hergun bı yerden mı geldın dıyo halbukı aynı ev halımm bı ruj bı kalemm sıfatım degıstııı

ama ıyı kı varsınızz yoks bu kadar belkı devam etmez bı yerde falso verırsdıım thanks bacılarrr hahahhsempatiksalakcinni

:hooray:
ya evett ama spor cok ıse yarıyo kızlar butun caylar sunlar bunlar hıkayee sporrr sart suann camde kendıme bakıyom ( sevgıme acıkta:):kedi: boynum felan nasıl degısmöısss gıdıkk nerdeyse yokkk yanaklar da almacıklarımm cıkmak uzereee hazırlık yapıyooo gerdanımm ıse sahane

sevgım hergun bı yerden mı geldın dıyo halbukı aynı ev halımm bı ruj bı kalemm sıfatım degıstııı

ama ıyı kı varsınızz yoks bu kadar belkı devam etmez bı yerde falso verırsdıım thanks bacılarrr hahahhsempatiksalakcinni

Hee bacım sen devam ett, kuğu gibi yapicez kız seni, incecik gelin olucan, nişan elbisende incecik salınacan

:hooray:

Hee bacım sen devam ett, kuğu gibi yapicez kız seni, incecik gelin olucan, nişan elbisende incecik salınacan

aaa hepınızı bı sekılde organıze edıp ızmırde ıncır altında balık yemege goturcem uloennn sole cıtır olalım hep bırlıktee amaaa ıncıraltındaa muthıss balık keyfı yapalımm

ayy olucem gıı hec konusmadıkk 48 mılyon gelmıs dıyo teyzem yaaa hahahhh

Son düzenleme:
slm kızlar bende bugun kkebaplar arasında lavasa salata koyup yedim giden kebaplaramı üzülsem yoksa giden kilolaramı sevinsem:)))

Back
X