Make Me Wonder EDT kullanan varmı?

evet kokusu çok hafif ve hoş laylaylomun da dediği gibi pek kalıcı değil.

ben sipraiş ettim bayıldım kokusuna, ralph'ı andırıyo. kalıcılığa gelince avonun zaten nerdeyse hiç bir parfümü öyle kalıcı değil ki. kalıcılık adına çok bişey beklemiyorum valla. deneyince yazarım yine.

Bende dün sipariş verdim. Kokusu çok tatlı bayıldım vallaha...Malesef avon kalıcı değil, bol bol süreceğiz artık

benim geldi hatta bugün ilk sıktım. ama gün içinde bi kere tazeledim. şu an kokmuyorum sanırım. ben almıyorum. ama güzel kokuyo tavsiye ederim bu ay 15 ytl zaten. diğer serileride denemeyi düşünüyorum

make me........ serisinin en güzel kokusu make me wonder diğerleri hoş değil açıkca..
hem ucuz da bol bol sıkmak lazım:)

ya ben avondan parfum alcam ama. hafif ve şekere kokusu istiyorum. tavsiye ediceke isimleriniz varmı

avonda yeni çıkan bi deodorant var fiyatıda 15 tl idi ama geçen kampanya 3 adeti 15 yaptılar..chic sexy...deodorant ama kalıcı ve herkes soruyo..
kullandığımda kokuyu alınca 5 yaşındaki oğlum şeker kokan annem diyo
öneririm...
bi de bence buna benzer bi kokuda favorimFAR AWAY
testerı bulunan bi temsilciden bi kokla istersen...

chis sexy mi ne o bende de var memnunum:) ama avonun su tüy azaltan roll on cıkmıs 2-3 haftadır kullanıyorum kıllar azaştı hakkaden sasırdım valla.deneym topik aıcam ona ..

Ben ıkıncı sıparısımı verdım make me wonder ıcın :)) kullanıyorum ve cok begenıyorum...
Benımde burnuma bır sure sonra kokusu gelmıyor ama iş arkadaslarım parfumun ne dıye soruyorlar :))

Summer white gercekten tavsiye ederımmm... Her zaman kokusunu burnuma alıyorum ve bu parfümümüde cokk soruyorlar...

make me wonder şekerimsi bir koku çok kalıcı deil tamam da hemende uçmuyor bende kalıyordu bir dönem denemiştim ve severek kullanmıştım

Bende bir temsilci olarak..
Kokusu gayet güzel zevk meselesi orası ayrı ama şekerli bir kokusu var.Kalıcılığı orta seviyede ne uzun ne kısa .O kokuya değer bence. alkisalkisalkis

kokusunu bende beeniorum ama ewet kalıcı değil. ama şöle bi anımı paylaşayım. bende hemen hemen avonun butun parfumlerini kullandım. şu kalıcı dediğim for away surrender ve little black dress oldu. ama şöle bişeye de tanık oldum ya da raslantı bilemiyorum. parfüm almıştım ama kullanmamıştım 5-6 ay sonra kullandım. kalıcılığı 2-3 kat daha fazlaydı. ama raslantı mı dediğim gibi bilmiorum ama yine denicem bekletip öle kullancam bayanssulusmile

Ben de kullanıyorum ama öyle herkes beğenmiyor bazıları şeker gibi koktuğunu söylüyor..:dilcikar: ama ben çok beğenmiştim.. :umursamaz: Bence zevk meselesii ben tavsiye ediyorum bayanssulusmile

3ü 15tl miiiii:1shok: bu katalogta kampanyada değil ya
kokusu gerçekten güzelmi

bende çok beğendim severek kullanıyorum 4-5 sat kalıyor.zaten çok fazla kalmasını beklememek lazım sonuçta edt parfüm.unutmayın kalıcılar edp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…