Kroniklesti galiba benim tekrarlicak yani kremlerden çift olarak vermsiti zaten doktor kantaron yağını çok kullananan kişiler var cilt yenileme özelliği olduğu için çok iyi geliyor açıkçası acıyı diziyi anında alıyor

Olabilir ama kremin hafiflememesine şaşırdım. Bence siz bi daha gösterin durumun ciddiyetinden bahsedin çevremde çoğu kişide var bu rahatsızlık ama sizin ki gibi devamlı ağrılı ve kan gelme durumu olmuyor pek. Mesela benim geçtiğimiz yaz makat kısmım çok ağrıyordu geçer diye bekledim geçmedi doktora gittim nur topu gibi ikinci basurumun çıktığını söyledi :) zayıf, metabolizması hızlı biriyim ama bu sorun benden de gitmiyor maalesef. Siz ilaçta isteyin tabi yine doktorunuz görsün daha iyi bilir.

Yok krem iyi geldi benim çok şükür gecmisti ama geçen gün zorlamadan kabızlık birde tekrarladı acısı ağrısı işte benim yırtık var dedi Dr zaten hissedebiliyorum yırtığı acısından

Yok krem iyi geldi benim çok şükür gecmisti ama geçen gün zorlamadan kabızlık birde tekrarladı acısı ağrısı işte benim yırtık var dedi Dr zaten hissedebiliyorum yırtığı acısından
Tuvaletinizi rahat yapabilmeniz için şurup ilaç vs. verdi mi? Devamlı olarak çok zorlanıyorsanız o da kötü. Lifli şeyler tüketin, kefir, yulaf gibi. Ben bi gün hamburger yiyim hemen kabız oluyorum yediklerin cidden çok etkiliyor.

Tabikide 2 şişe şurup verdi kabızlık için batikon oturma banyosu verdi ama bu öyle biseymis ki en ufak zorlamada tekrarlayabiliyirmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…