Makattan Kan Gelmesi

Sağ kasik bölgem ağrıyor. O da enfeksiyon çok sık oluyorum ondan diye düşünüyorum. Kanama ya bı çözüm bulamadım. 3 aydır var bende. Bazen acayip kötü oluyorum. Araştırınca.
Annemin sadece alt karnı ağrıyo gaz sancısı gibi zaten gaz ve kabızlık sorunu çok fazla oluyor sizin kanamanızın yoğynlyğu nasıl

Annemin sadece alt karnı ağrıyo gaz sancısı gibi zaten gaz ve kabızlık sorunu çok fazla oluyor sizin kanamanızın yoğynlyğu nasıl
Bittiyor mesela 1 hafta olmuyor sonra bı bakiyorum azıcık afedersin ikinmayla başliyor 1 hafta azalarak devam ediyor. En yogunu 2 YK kadar kan di diyebilirim. Basladigi zaman her tuvaletimde oluyor mutalaka az az. Bulaş şeklinde.

Bittiyor mesela 1 hafta olmuyor sonra bı bakiyorum azıcık afedersin ikinmayla başliyor 1 hafta azalarak devam ediyor. En yogunu 2 YK kadar kan di diyebilirim. Basladigi zaman her tuvaletimde oluyor mutalaka az az. Bulaş
2 Yk derken anlayamadım böyle akar vaziyette mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…