Makattan kan gelmesi

Dilara 2225

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2020
178
37
18
42
Merhaba arkadaslar bir hafta once kusma ve ishal sikayetim vardi kusma gecti ishalde normale dondu sayilir bugun farkettim tuvaletimi yaptim peceteye sildigimde kan gordum bir defa kan geldi ikinciye tekrar sildim kan Yok agrisiz kan geldi doktora gittim basit catlak olabilir ishal sebebiyle mide asitinden dolayı kanama yapmis olabilir dedi bir hafta takip edelim devam ederse genel cerrahi ye sevk ederim dedi arkadaslar aranizda Boyle durumla karsilasan oldumu olduysa sonuc ne cikti Netten bakiyorum kolonostopi istiyor lar diyo aranizda Boyle bisey le karsilasip kolonostopi ye gerek kalmadan baska testlerle teshis konulan oldumu lütfen cevap verin

Ben yillardir yasarim anal fissür deniyor. Genel cerrah muayene ediyor. Basit catlama veya yırtılma. Burada onemli nokta durmadan yogun sekilde sekilde kan gelmesi. O zaman ic kanama ya da bagirsaklarda yirtik akla geliyormuş. Endise etmeyin devam ederse gosterin tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…