Makattan kan geliyor

saraaslan02

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2022
7
0
1
24
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni girdim
Benim dün akşam lavaboya gittim makattan kan geliyordu çok korktum ilkkez böyle birşey oldu
Sonra tekrar gittim devam etti lavaboya oturunca geliyor onun dışında yok damlayarak geliyor rengi koyu değil internet bakınca korkuyor insan siz de hiç böyle birşey oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz 😔

Benim dün akşam lavaboya gittim makattan kan geliyordu çok korktum ilkkez böyle birşey oldu
Sonra tekrar gittim devam etti lavaboya oturunca geliyor onun dışında yok damlayarak geliyor rengi koyu değil internet bakınca korkuyor insan siz de hiç böyle birşey oldu mu lütfen yardımcı olur musunuz 😔
Hemoroiddir?

Korkmayın lütfen hemoroid varsa ondan olabilir yine de doktora gidin bi merhemi var iyi geliyor ona göre size ilaç yazacaktır

Bence ihmal etmeyin hemoroit olabilir çatlak olabilir bide adet dönemi oluyorsa sadece özellikle gidin derim benim normalde oluyordu sonra adetimin ilk günü olmaya başladı dra gittiğim de fistül oluşmuş bağırsağımda o yüzden oluyormuş bagirsak ameliyatı oldum geçti hamdolsun

Hemoroid bar mı yok mı bilmiyorum ki of çok korktum ya ağrı da olmuyor kanama varken
Sadece önce dışkılama yaparken sürekli yanma olurdu
Kabızlık var mı peki. İnternete bakınca insan korkuyor gerçekten ama kötü bir şey yoktur umarım. Dediğim gibi mutlaka doktora gidin bende de olmuştu ilacını kullandım bir süre sonra geçti. Kabız olmamaya çalışın

Bence ihmal etmeyin hemoroit olabilir çatlak olabilir bide adet dönemi oluyorsa sadece özellikle gidin derim benim normalde oluyordu sonra adetimin ilk günü olmaya başladı dra gittiğim de fistül oluşmuş bağırsağımda o yüzden oluyormuş bagirsak ameliyatı oldum geçti hamdolsun
Teşekkür ederim adetime daha var

Kabızlık var mı peki. İnternete bakınca insan korkuyor gerçekten ama kötü bir şey yoktur umarım. Dediğim gibi mutlaka doktora gidin bende de olmuştu ilacını kullandım bir süre sonra geçti. Kabız olmamaya çalışın
Sizin kanama nasıl olmuştu oturduğunuzda mı oluyordu ne kadar sürdü

O gün kabızlık vardı ama çok uzun süreli değildi

Sizin kanama nasıl olmuştu oturduğunuzda mı oluyordu ne kadar sürdü
Afedersiniz ben kabızdım o aralar lavaboya gittiğimde damla damla geliyordu rengi de açıktı sizin tarif ettiğiniz gibi.
Sonra ilaca başladım bir kaç gün düzenli kullandım geçti
O gün kabızlık vardı ama çok uzun süreli değildi
Sizde de yırtılma olmuştur o zaman

Korkmayın iç hemoroid yada yırtık vardır.Açık renk olunca genelde öyle oluyor.Benimde bir kere başıma gelmişti.Ben gitmemiştim Ama yinede doktora gitmekte fayda var

Fistül oluşmuş derken fistülünüzün ismi ne acaba?

Hemoroid bar mı yok mı bilmiyorum ki of çok korktum ya ağrı da olmuyor kanama varken
Sadece önce dışkılama yaparken sürekli yanma olurdu
Annemde hemoroid çatlak oluştu regliden daha sivi sekilde ped dolacak derece kan akmişti. Ve makat catlagin tam bir tedaviside yok. Tekrar edebiliyor. Dikkat edin. Kan akınca rahatlamisti bir süre sonra dayanilmaz krizler ile acile gitmistik bir doktora gidin.

Back
X