- 14 Eylül 2022
- 191
- 24
- 34
- Konu Sahibi adaletbu904
Arkadaşlar makatta yırtık çatlak kanama yaşayanlar nolur bı şeyler yazabilir mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oncelikle Geçmiş olsun 9ay önce dogum yaptım bende bu durumu yaşadım. Sizin nasil oldu bu durum kabızlık VS miArkadaşlar makatta yırtık çatlak kanama yaşayanlar nolur bı şeyler yazabilir mi
Makat çatlağı var anal fissur de deniliyor ne çatlama ama kabız olduğum zaman yada asitli bişey öyle bi etki yapıyor gibi hem kanıyor hem oturuyorum bile iç hemoroid e var genel cerrah bakıyor eğer çok ileri bi çatlak değilse kremle geçiyor beni ki ileri biraz kronikleşmiş krem kullanıyorum çatlakları biraz rahatlamak için geçici çözüm sıcak suyla yıkamak birazda ama kabızsan daha Zor cam kesiği gibi acır geçmiş olsunArkadaşlar makatta yırtık çatlak kanama yaşayanlar nolur bı şeyler yazabilir mi
Geçmiş olsunMakat çatlağı var anal fissur de deniliyor ne çatlama ama kabız olduğum zaman yada asitli bişey öyle bi etki yapıyor gibi hem kanıyor hem oturuyorum bile iç hemoroid e var genel cerrah bakıyor eğer çok ileri bi çatlak değilse kremle geçiyor beni ki ileri biraz kronikleşmiş krem kullanıyorum çatlakları biraz rahatlamak için geçici çözüm sıcak suyla yıkamak birazda ama kabızsan daha Zor cam kesiği gibi acır geçmiş olsun
Geçmiş olsun...Arkadaşlar makatta yırtık çatlak kanama yaşayanlar nolur bı şeyler yazabilir mi
Kanamada var tabi çatlak olduğu için zorlanınca kanıyorArkadaşlar makatta yırtık çatlak kanama yaşayanlar nolur bı şeyler yazabilir mi
Merhaba benimde öyle pazartesi aşırı kanadı klozet kan doldu korkuyla hastaneye zor attım kendimi hemen genel cerrahi Dr gittim muayene ederek baktı yırtık var dedi krem verdi iki gündür kullanıyorum ama hala kanlı diskim çok korkuyorum bu normal mi böyle kremler etkisini ne zaman gösterir kiMakat çatlağı var anal fissur de deniliyor ne çatlama ama kabız olduğum zaman yada asitli bişey öyle bi etki yapıyor gibi hem kanıyor hem oturuyorum bile iç hemoroid e var genel cerrah bakıyor eğer çok ileri bi çatlak değilse kremle geçiyor beni ki ileri biraz kronikleşmiş krem kullanıyorum çatlakları biraz rahatlamak için geçici çözüm sıcak suyla yıkamak birazda ama kabızsan daha Zor cam kesiği gibi acır geçmiş olsun
Evet kabızlık ve zorlama daha önce peceteye gelirdi bu sefer klozet kan doldu hemen Dr a gittim baktı krem verdi iki gündür kullanıyorum ama hala kanlı diskim ne zaman geçer kiOncelikle Geçmiş olsun 9ay önce dogum yaptım bende bu durumu yaşadım. Sizin nasil oldu bu durum kabızlık VS mi
Krem kullanıyorum 2 gündür ama hala dışkıda kan geliyor bu normal mi Dr yırtık var dedi banaKanamada var tabi çatlak olduğu için zorlanınca kanıyor
Çok teşekkür ederimGeçmiş olsun...
İç hemoroide olabilir bende Damla hâlinde geliyor iç hemoroide kolonoskopi oldum öğrendim yırtıkta gözle muayene de gördüler ama öyle klozet kan dolcak şekilde değil Damla hâlinde düşüyordu evet peçeteyede geliyorEvet kabızlık ve zorlama daha önce peceteye gelirdi bu sefer klozet kan doldu hemen Dr a gittim baktı krem verdi iki gündür kullanıyorum ama hala kanlı diskim ne zaman geçer ki
Kabızlığıniza çözüm bulmalısınız,Evet kabızlık ve zorlama daha önce peceteye gelirdi bu sefer klozet kan doldu hemen Dr a gittim baktı krem verdi iki gündür kullanıyorum ama hala kanlı diskim ne zaman geçer ki
Dr gördü yırtık var dedi şuan kremleri kullanıyorum ama hala diskimda kan var çok kafama takılıyor o yırtık duzelesiye kadar gelir mi ki kanİç hemoroide olabilir bende Damla hâlinde geliyor iç hemoroide kolonoskopi oldum öğrendim yırtıkta gözle muayene de gördüler ama öyle klozet kan dolcak şekilde değil Damla hâlinde düşüyordu evet peçeteyede geliyor
Peki kremleri kullanırken bile hala dışkının kanlı gelmesi normal mi acaba yirtiktan Dolayı mı öyle geliyorDoğuştan çatlakla doğmuşum. Ta bebek bezimde bile kan olurmuş. O zaman da krem vermişler. Zaman zaman hayatımda hep çatlak oldu. Küçükken de doktora gitmiştik bu yüzden hayal meyal hatırlıyorum. Doktor krem vermişti ve bir ilaç. Ne olduğunu hatırlamıyorum ama tentürdiyot a benziyordu. Annem leğene ılık su koyardı birde o ilaçtan damlatırdı ben o leğende otururdum biraz. O dönem geçti. Şimdi kabız olup çok zorlanırsam az az kan gördüğüm oluyor ama eskisi gibi değil. Size tavsiyem bu tedavi sürecinde bol bol lifli gıdalar tüketin. Kuruluk yaşamayın. Kuru kayısı tarzı gevşetecek şeyler tüketin. Daha fazla zorlanmadan yırtık büyümeden iyileşsin.
Evet banada ondan verdi iki gündür oturuyorumBu arada doğru hatırlamışım. Tentürdiyotmuş döktüğü şey. Bununla ilgili bir yazı buldum
Oturma Banyosu, Batikonlu Su Nasıl Hazırlanır?
Oturma banyosu, batikonlu su makat hastalıklarının tedavisinde önemli bir yere sahip, hastanın iyileşme sürecini olumlu yönde etkileyen bir uygulamadıravrupacerrahi.com.tr
Osmolok verdi Dr onu içiyorum iki gundurKabızlığıniza çözüm bulmalısınız,
Evet normal. Yırtık sonuçta orası dışkınız o kısımdan geçerken ister istemez kanıyor. Kremi kullanın oturma banyosunu ihmal etmeyin enfeksiyon oluşmasın. Lifli gıdalar tüketin kabız olmayın zamanla yaranız iyileşecekPeki kremleri kullanırken bile hala dışkının kanlı gelmesi normal mi acaba yirtiktan Dolayı mı öyle geliyor
İnşallah Allah'ım inşallah bı an önce kanama geçsin gormim Allah'ım inşallah çok teşekkür ederimEvet normal. Yırtık sonuçta orası dışkınız o kısımdan geçerken ister istemez kanıyor. Kremi kullanın oturma banyosunu ihmal etmeyin enfeksiyon oluşmasın. Lifli gıdalar tüketin kabız olmayın zamanla yaranız iyileşecek