Makatta şişlik.

MysticHaven

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2023
100
64
18
Arkadaşlar kabızlık ishal ağrı yanma kaşıntı hiçbir belirti yok. Çok nadir herkeste olabileceği gibi geçenlerde bir zorlandım tuvalette. Bildiğiniz ufak yırtılma hissettim. Çok ufak bir pembe kan gördüm. İkinci üçüncü tuvaletimde de sanki yırtık var gibi hissettim ama kan vs yoktu. Sonra yine eski halime geri geldim. Kabızlık zorlanma yahut yırtık kan falan yok.
Dün temizlik yaparken ele gelen bir şişlik hissettim. Normal değilde daha çok oturma pozisyonunda farkedebilecegim şekilde. Çok korkuyorum. Hiç kadın doktor bulamadım. Sizce acillik ve korkulacak bir durum var mı. Bilen yahut tecrübe eden lütfen yardım.

Hemoroid (basur) oluşmuş gibi o günki zorlanmadan kaynaklı.

Merhaba canım büyük ihtimalle basur memeleri çıkmıştır yapacağın masaj ile içeri ittirebilrisin ama en ufak bir ıkınma ve kabızlık durumunda tekrar dışarı çıkacaktır.

Basur muhtemelen

basurdur o muhtemelen
çok geçmiş olsun
kadın cerrah istiyorsanız özel den bulursunuz inşallah

O kadar çok özel hastane aradım ki 15 20 e yakın. Şaşkınım bulmak çok zor. Birinde varmış 4 bin küsür fiyat verdi maalesef.
istanbul da mısınız? neredesiniz

genel cerrah bölümüne gideceksiniz biliyorsunuz değil mi?
eğer istanbul daysanız hastane adı verebilirim

Anal fissur, fistül ya da hemoraid.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…