• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makatta siğil

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Genital bölgemde 10 tane siğil vardı.Makatımda da baktım 4 5 tane çıkmış ve kocaman olmuşlar.Ayın 22sinde yakacaklar ama pazartesi gidip dondursam mı ? Yaktırmadan da korkuyorum.3 haftada daha da yayılırlar ayrıca?

Genital bölgemde 10 tane siğil vardı.Makatımda da baktım 4 5 tane çıkmış ve kocaman olmuşlar.Ayın 22sinde yakacaklar ama pazartesi gidip dondursam mı ? Yaktırmadan da korkuyorum.3 haftada daha da yayılırlar ayrıca?
Acaba ne yaptınız bende şuan aynı durumdayım yakma dondurma.krem koter birsuru şey yazıyor kafam karmakarisik

Merhaba benimde makatımda 5 tane var çoğalmaya basladilar , bu dediginiz işlemlerin (dondurma, lazer, yakma) hangisi en iyi çözüm acaba ? Birde bunun için genel cerraha mı cildiyeye mı gitmeliyim. Şuan aldara krem kullaniyorum

Merhaba benimde makatımda 5 tane var çoğalmaya basladilar , bu dediginiz işlemlerin (dondurma, lazer, yakma) hangisi en iyi çözüm acaba ? Birde bunun için genel cerraha mı cildiyeye mı gitmeliyim. Şuan aldara krem kullaniyorum
Aldara krem iyi gelirse bende kullanacagim haberdar et beni canım

Aldara krem önce çoğaltıp sonra yok ediyormuş yalnz.. aldarayı kullanınca deri altındaki siğillerde çıkıyormuş sonra hepsi dökülüyormuş.. Bu sitede kullananlardan öyle okudum.. Aslnda şu siğil sayfasındaki yorumları baştan sona bir okusanz daha çok bilgi sahbi olacaksınz neden okumuyorsunuz yorumlarn tamamını kendnzi kasmayın bide yakma işlemi daha etkiliymiş.

Aldara krem önce çoğaltıp sonra yok ediyormuş yalnz.. aldarayı kullanınca deri altındaki siğillerde çıkıyormuş sonra hepsi dökülüyormuş.. Bu sitede kullananlardan öyle okudum.. Aslnda şu siğil sayfasındaki yorumları baştan sona bir okusanz daha çok bilgi sahbi olacaksınz neden okumuyorsunuz yorumlarn tamamını kendnzi kasmayın bide yakma işlemi daha etkiliymiş.
Anti hpv kremi varmis yok ediyormus

Kendinizin uyguladigi kremde , goremediginiz atladiginiz minik sigiller olabilir dolayisiyla yayilma tekrar eder durur. Hekim yakarken heryere bakip asla birakmiyor. Lutfen kendiniz halletmeyin deger mi ya?

Neredeyse hepsini okudum. Dr. bulamadım, 10 gündür araştırıyorum. Eskisehir tıpta ersoy özer hocayı buldum oda sanırım sadece dondurma yapıyor. Ben dondurma istemiyorum koter ya da lazer yapan birini arıyorum. Ankara da mert atak diye bir hekim buldum planımda haftaya ona gitmek var 🥴🤔Hâlâ muallâktayım

Aldara krem iyi gelirse bende kullanacagim haberdar et beni canım
10 gün oldu paketi yarıladım hiçbir değişiklik yok , 10 gün sonra bitecek, bitsin bakalım da...Eğer sonuç alamazsam, makattaki siğillerim icin iyi bir genel cerraha gidip ya yakma ya lazer dusunuyorum ama bulamadim hekim.

Back