Yag cesitlerini vermeye cekiniyorum.bisey olur diye.Tatlim ogluna badem yagi verdinmii. Vermediysen gunde 1 cay kasigiyla badem yagi ver cok iyi geliyo
Evet zeytinyagi ver diye herkes soyluyo ama agizdanmi popoyami surulcek.gunde 1 cay kasıgı hakıkı zeytınyagı ver o sorunu cozer
Evet zeytinyagi ver diye herkes soyluyo ama agizdanmi popoyami surulcek.
Banada darmis gibi geldi.cunku iki elimle ikindigi zaman yanlara dogru hafifce actiriyorum o zaman karsiya fiskirircasina sulu kaka yapiyor.hic uyumuyoruz gercekten ne yapicagimi bilmiyorum.tskkurler onerileriniz icin.denemeye calisicam.1 cay kasıgı ıcır bıde 2 gunde bı kulak pamugunu yagla totosuna makatına sur o bagırsagını uyarır
bebısınınkı yalancı kabızlık benım kızımda oyle 10 gunde bır yapıyor ama sulu yanı kabız degıl :) bazı bebeklerde oluyormus bu kendılıgınden gerı gecıyormus ...
karnına masaj yap 2 gunde bı yıka o rahatlatır sakınlestırır gunde 1 de 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırırsen o bagırsaktakı prebıyotıkler ıcın faydalı rahatlatır
bebegınız bunun ıcın lutfen bosuna operasyon gecırmesın yazık olurBanada darmis gibi geldi.cunku iki elimle ikindigi zaman yanlara dogru hafifce actiriyorum o zaman karsiya fiskirircasina sulu kaka yapiyor.hic uyumuyoruz gercekten ne yapicagimi bilmiyorum.tskkurler onerileriniz icin.denemeye calisicam.
Merhaba benim bebeğimde uyarmadan poposunu kaka yapamıyor makat darlığınmi yoksa yalancı kabızlık mi sizce çocuk doktoru kulak çubuğuna vazelin sur uyar dedi ama 6 aylık oldu neredeyse düzelmedi1 cay kasıgı ıcır bıde 2 gunde bı kulak pamugunu yagla totosuna makatına sur o bagırsagını uyarır
bebısınınkı yalancı kabızlık benım kızımda oyle 10 gunde bır yapıyor ama sulu yanı kabız degıl :) bazı bebeklerde oluyormus bu kendılıgınden gerı gecıyormus ...
karnına masaj yap 2 gunde bı yıka o rahatlatır sakınlestırır gunde 1 de 1 cay kasıgı zeytınyagı ıcırırsen o bagırsaktakı prebıyotıkler ıcın faydalı rahatlatır
Kakası sulu bu aradaMerhaba benim bebeğimde uyarmadan poposunu kaka yapamıyor makat darlığınmi yoksa yalancı kabızlık mi sizce çocuk doktoru kulak çubuğuna vazelin sur uyar dedi ama 6 aylık oldu neredeyse düzelmedi
Doktor ne derse onu uygulayın bebege gore tavsiyeler verir biz yanlıs yonlendırebılırız benım doktorum o zamanlar kızım bebekken tavsiye verdı ama en dogrusu sızın doktora gitmenizMerhaba benim bebeğimde uyarmadan poposunu kaka yapamıyor makat darlığınmi yoksa yalancı kabızlık mi sizce çocuk doktoru kulak çubuğuna vazelin sur uyar dedi ama 6 aylık oldu neredeyse düzelmedi
Siz bebeğiniz ameliyat mı oldu nasıl geçtiDoktor ne derse onu uygulayın bebege gore tavsiyeler verir biz yanlıs yonlendırebılırız benım doktorum o zamanlar kızım bebekken tavsiye verdı ama en dogrusu sızın doktora gitmeniz
hayır amelıyat olmadı poposuna yag karnına masaj falan yaptırmıstıSiz bebeğiniz ameliyat mı oldu nasıl geçti
Normalde 4. Ayda duzelmesi gerekiyor. Cocuk cerrahi bebekler 4. Aya kadar beynine hukmedemez o yizden yapamiyor demisti bize ilac ve popoyu rahatlatmak icin kremde vermisti 4. Ayda gecti bi cocuk cerrahina goturun en iyisiMerhaba benim bebeğimde uyarmadan poposunu kaka yapamıyor makat darlığınmi yoksa yalancı kabızlık mi sizce çocuk doktoru kulak çubuğuna vazelin sur uyar dedi ama 6 aylık oldu neredeyse düzelmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?