Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bu benim eşimde vardı gerçekten zor bir durum çok geçmiş olsunKaç haftadır. Makatta çatlak var dışkıyla beraber kanama oluyo çok ağdım oluyo cam batıyo gibi bu durumda olanlar tavsiye alabilir miyim?
Hangi krem vermişti hatırlıyor musunuz acabaGeçmiş olsun. Benim ilk defa bu çatlak 2016 yılında olmuştu korku filmi gibi bi sahneydi acile gitmiştim çünkü afedersin klozet kan gölüne dönmüştü ben de bağırsakla alakalı bi şey sandım meğersem ilk basurum çıkmış asdfg çatlamış iki krem yazdı doktor ondan sonra çok şükür bi daha çatlama, kanama olmadı. Sizede krem verir muhtemelen doktora mutlaka gidin. 4 gün önce ikinci basurum çıktı bu sefer çatlama değildi ama çok kaşıntı, batma oldu hep randevu aldım ben de bakalım ne diyecek doktor. Hayır hiç kabızlık yaşamam, acı yemem ama işte genetik olabiliyormuş.
Ben makat çatlağından ameliyat oldum bana doktor en son anrecta diye bir krem vermişti bu krem en son aşama bu kremlede geçmezse ameliyat olacaksın demişti ben dikkat etmediğim için geçer diye düşündüm ama ameliyat olmak zorunda kaldım çok zordu. Duşta sıcak su tutun sıcak suya oturun en iyi gelen şey onlar. Bide çay ağacı kremi bana çok iyi geliyorduHangi krem vermişti hatırlıyor musunuz acaba