Merhabalar öncelikle şunu söylemek istiyorym ki bu yırtık acısı hiçbirşeye benzemiyor Aralıkta doğum yaptım Ocakta yırtık ağrılarım başladı bir gün kabız olmuştum zorlamayla yırtıldı ve p günden sonra dayanılmaz ağrılarla tam 1 ay uğraştım buarada çocuk da emziriyordum gece uykusuz oturamıyorum ayakta emzirmeye başlamıştım yani kısacası hayattan bezmiştim artık. Ankara Başkent üniversitesinde genel cerraha gittim 15 günlük oturma banyosu ve anestol krem fitil verdi geçmesse gel dedi. Tabi o süreç bana yıllar gibi geldi sonuçta geçmedi ve tekrar gittim artık kronikleşmişti
ameliyat dediler 1 gece yatacakmışım epidural olacakmışım ki benim çocuğum biberon almıyor mama yemiyor ondan ayrılamazdım 3 gün emzirmeyeceksin dedi. tabi bunu göze alamadım...
Sonunda internetten araştırmalarım sonucu Kızılayda bir klinik buldum gittim konuştum 15dk süreceğini akşam bebeğimi emzireceğimi söyleyince gözümü kararttım ve oturdum masaya. Önce uyuşturdu sadece o iğneyi hissettim onun haricinde kas kesti darlık varmış ve birkaç memeyi de yaktı yani bana anlata anlata operasyonu gerçekleştirdi 2 dikiş atmış içeride ertesi 3 gün ağrı oldu ama o ağrılarımın yanında bu hiçbirşey ve sonunda Mart ayından beri hayata geri döndüm diyebilirim gerçekten artık her gün odalara kapatıp kendimi ağlıyordum bebeğim duymasın evde huzursuzluk olmasın diye yaşayan bilir...
Bu ağrıyı yaşayanlar hele de 15 günü geçtiyse yani kronikse botoksu falan düşünmeyip hemen ameliyat olsunlar o ağrıların yanında ameliyat hiçbirşey hele de emzirme gibi bir durumunuz yoksa hiç çekmeyin ağrıları. Ayrıca ve ayrıca hastanede o stresli ameliyathanelere gitmeye de gerek yok 15 dk lık bir işlem kendinizi strese sokmayın derim kliniklerde bunu kolayca çözüyorlar...
Bu sorunu çekenlerin en kısa sürede normal hayata dönmeleri dileğiyle....