S
serdi
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi serdi
sana yardımcı olamam ama ben de o amelıyattan olacagım bır ıkı ay sonra..benm de yırtık varms zr bır opersayon mu..amelyattn sonra oturamıyormussn sanrım bı muddet ben de ögretmenm o yuzden ara tatlı beklıyorm ne kadar suruyor ıyıleme surecı ve cözum oluyor mu gerckten..bende de sureklı yanma,dehset bır kasntı ve zaman zaman agrı seklde etkılerı..sen memnun kaldn mı canım..bu arada kusra bakma soruna cvap veremedm kendı sorularmdan..
merhabalar ben yaklaşık bir ay önce fissür ameliyatı oldum çok rahatım herkese tavsiye ederim.
kızlar bana yardımcı olucak kimse yok mu?
ben geçen cumartesi fissür amaliyatı oldum tabi sadece fissür değil basürümde vardı yaklaşık 15-20 dakkika ameliyatım sürdü ameliyat sonrası inanilmaz ağrı yaşadım ağrı kesici iğne yapıldı ama fayda etmeyince morfin yaptırdım biraz rahatlama sonucu tekrar devam etti
dr ameliyatımın ağır geçtiğini çatlağın derin olduğunu temizlemek için derin aldığını ağrılarımın şiddetliolacağını söylemişdi ama inanın dayanılacak gibi değil ağrım çok fazla tuvalet ihtiyacı gidermek tam bir işkence ağrıdan duramıyorum kontürole gitmem lazım ama evden çıkamıyorum ne oturabiliyorum nede yatabiliyorum ağrı kesicilerler biraz dindiriyo ama nereye kadar
2 gündür de isahal oldum ağrım daha da artı bugün normale döndü ama gene ağrılarım devam ediyo
sizinde böyel oldumu ne kadar zamanda iyleştiniz
merhaba, inanın çok üzüldüm. Öyle bir yerde ki temiz tutamıyorsun, üstünü kapatamıyorsun ve her tuvalette işkence devam ediyor. Doktora tekrar gittiniz mi bilmiyorum ama bi gayret tekrar görünmelisiniz belki ters giden bir şeyler vardır ve bu sıkıntıları bir daha yaşamanızı istemem. Çünkü ben hala yaşıyorum.
8 ay önce fissürden ameliyat oldum ama iyileşemedim. Her zaman orada ufak bir sızı vardı, wc de bir sıkıntı bir doygunluk hissi hatta bazen zonklama hissi ve de bir kaç gündür kesik hissini yaşıyorum, yine aynı yerde bir yırtık daha oluşmuş, ayna yardımıyla görebiliyorum zaten ameliyattan sonra üstü hafifçe kapanmıştı sanıyorum şimdi yine açıldı. Bu şu an bende yıkım yarattı inanın. Çeken bilir.
Bu sıra yine doktora gideceğim ve 2. ameliyatı düşünüyorum. Onun stresi, ameliyat sonrası 15 gün nasıl geçicek bilmiyorum. Ama gerçekten çok yoruldum.
Size tavsiyem vaktinizi daha da geciktirmemeniz. Umarım bu sıkıntılarınız tamamen biter yakında.
Çok geçmiş olsun.
canım çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum. bende 12 martta oldum benide acile zor yetiştirdiler.ilk hafta güzeldi. 2 gündür bendede ağrı başladı. ne olacak bakalım.
teşekkür ederim tatlım. umuyorum ameliyatın başarılı geçmiştir henüz yeni olduğundan sıkıntıların normal gibi geliyor, sanıyorum doktorunda söylemiştir 2 bilemedin 3. haftadan sonra rahatlanıyormuş, ben hiç yaşamadığım için bilemiyorum. Ama benim ameliyat olduğum günlerde yine bu hastalık vesilesiyle tanıştığım bir arkadaş, 1 ay da tamamen iyileştiğini söylemişti. Umuyorum sıkıntıların yakında biter, haberlerini bekliyorum geçmiş olsun.
canım benim ağrılarım çok güzel geçmişti ama 2 gündür feci kabızım hergün tuvalete gidiyorum ama kabızım anlamadımkolonoskpi yaptırmayı düşünüyorum. benim gibi şikayeti olan arkadaşlar var mı?hergün tuvalete gidipte dışkısı sert olan.