- 15 Ağustos 2023
- 22
- 1
- 30
- Konu Sahibi Elfidaagul
İyi akşamlar yeni üyeyim inşaallah yanlış yere konu acmamamissimdir arkadaşlar , dün gece ıkınma sırasında makatimdan diski renginde akıntı geldi ve bu wc'ye her çıkışında devam etti. Öğlen acile gittim, Dr kan tahlili felan istedi hic sıkıntı yok belki vaginadan gelmiştir dedi. Bende makatimdan geldiğini tekrarlaryinca pelvik mr cektirebilirsin fistül vs olabilir dedi.
Şimdi genel cerrah araştırıyorum Ankara da özel mi devlet mi daha iyi olur acaba, bir de sadece pelvik yeter mi batın ultrasonda çektirmek gerekir mi çok korkuyorum açıkçası ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Makat çatlağı fistül felan olabilir mi bir de Ankara'dan doktor hastane önerebilir misiniz? Başına böyle bı durum var mı acaba teşekkür ederim simdiden
Şimdi genel cerrah araştırıyorum Ankara da özel mi devlet mi daha iyi olur acaba, bir de sadece pelvik yeter mi batın ultrasonda çektirmek gerekir mi çok korkuyorum açıkçası ilk kez başıma böyle bir şey geliyor. Makat çatlağı fistül felan olabilir mi bir de Ankara'dan doktor hastane önerebilir misiniz? Başına böyle bı durum var mı acaba teşekkür ederim simdiden