- 29 Mayıs 2022
- 471
- -299
- 33
-
- Konu Sahibi BengisuCan91
Çatlak var acaba yaparmıAyol kremle geçer mi içeriden geliyor o. Lütfen ihmal etmeyin gidin utanılacak şey değil çok mühim bir sebebi olabilir.
Çatlak var acaba yaparmı
Yaa anal fistül olabilirmi dedim anal fistüldede akinti olabiliyor çok rahatsiz edici neden kaynaklidir nedir bilmiyorum ama iltihap tarzi birşey geliyor belliki iceriden çatlak bu derece akıntı yaparmi dicem ama dışkılarken acı duyuyorum evet çatlak var ama akıntı neyin nesiMerhaba ben gecen hafta benzer br problemden dolayi cerrahla gorustum .
evet muaynesi cok rahatsiz edici ama en azından muayne oldum icim rahatladi benim ara sira kanamam oluyor ondan başvurdum doktora catlagimda var dogumlarda oldu asla bu seklde akinti olmadi bayagi arastirmisdim catlaktan dolayi bu seklde sivi akacagni düşünmüyorum mutlaka ama mutlaka bir cerrahla görüşün tekrar konuyu güncelleyin merak edecegim yuksk ihtimal kolonoskopi isteyecek
Bende doğum sonrası çatlak oluştu. Akıntı görmedim hiç ama Fito krem iyilestirdi bi deneyin çatlak için. Fakat akıntı için görünün bence doktora.Çatlak var acaba yaparmı
Burdan size kim nasıl bir tedavi uygulasın? Doktora gitmeyip evde başınıza daha kötü şeyler gelmesini bekleyin o zaman ne diyelim. Bağırsaklarınız dışarı çıkınca mı gideceksiniz?Sürekli iltihap benzeri bir akıntı var kremler kullaniyorum fayda etmiyor genel cerrahiye gitmem lazim çok çekiniyorum nasıl geçer bu illet
İste bunu doktora gitmeden ogrenemezsiniz hala buraya yazarak zaman kaybediyosunuz caninizin kiymetini bilinYaa anal fistül olabilirmi dedim anal fistüldede akinti olabiliyor çok rahatsiz edici neden kaynaklidir nedir bilmiyorum ama iltihap tarzi birşey geliyor belliki iceriden çatlak bu derece akıntı yaparmi dicem ama dışkılarken acı duyuyorum evet çatlak var ama akıntı neyin nesi
İltihaplı akıntı, anal fistül gibi tarifliyorsunuz. Anüse yakın extra bir mini açıklık (fistül) olabilir. İçeriden gelen iltihap başka şeyler düşündürür. Genel cerrahi muayene ve rektoskopi size tanı koydurur ve tedaviniz mümkün olur.Sürekli iltihap benzeri bir akıntı var kremler kullaniyorum fayda etmiyor genel cerrahiye gitmem lazim çok çekiniyorum nasıl geçer bu illet
Evet haklisiniz bende öyle düşündüm ama iki seçenek var sanirim yaa gerçekten fistüldür yada çatlaklar kronik hale gelip belkide bu akıntiya sebep oluyordur yani fistül falan degildir catlak herkezte olan bir durum ama hiç kimseden boyle akintı iltihap duymadim yani yada bende her ikisi mevcutta olabilir bu iki hastalik ta birbirine cok benziyor belirtiler hep ayniİltihaplı akıntı, anal fistül gibi tarifliyorsunuz. Anüse yakın extra bir mini açıklık (fistül) olabilir. İçeriden gelen iltihap başka şeyler düşündürür. Genel cerrahi muayene ve rektoskopi size tanı koydurur ve tedaviniz mümkün olur.
Fistülde akıntı veya apse ön plandadır, çatlakta ağrı ve kanama ön plandadır. Çatlağı olanla genellikle kabızlıktan yakınır ve ağrılı dışkılamadan yakınır, fistülü olanlar akıntıdan yakınır.Evet haklisiniz bende öyle düşündüm ama iki seçenek var sanirim yaa gerçekten fistüldür yada çatlaklar kronik hale gelip belkide bu akıntiya sebep oluyordur yani fistül falan degildir catlak herkezte olan bir durum ama hiç kimseden boyle akintı iltihap duymadim yani yada bende her ikisi mevcutta olabilir bu iki hastalik ta birbirine cok benziyor belirtiler hep ayni
İltihaplı akıntı, anal fistül gibi tarifliyorsunuz. Anüse yakın extra bir mini açıklık (fistül) olabilir. İçeriden gelen iltihap başka şeyler düşündürür. Genel cerrahi muayene ve rektoskopi size tanı koydurur ve tedaviniz mümkün olur.
Cinsellik konusunda cinsellik okuyamamak içine dert mi oldu kız?Kimse de dememiş ki cinsellik başlığıyla ne ilgisi var ?