- 15 Aralık 2016
- 4.036
- 10.485
- 208
- Konu Sahibi Amazing family
-
Neden dalga geçiyorsunuz ki ?Ahsjsjs gerçekten ciddi misiniz? Hani ciddi ciddi soruyorsunuz bunu değil mi. Aç bakalım madem, kamerayı daya makata videosunu çek iyice inceleyelim. Çünkü diğer türlü makatınızdaki canlıları tahmin etmek zor buradan. Makatı zorluyor falan demişsiniz goril olmasın o.
Yeni oldu acile gitsem sonuç alır mıyım?Ohaaaaa dr. git bacım konu açacağına
Ömrü hayatımda böyle bir his yaşamadım. Bir korku filmi izlediniz ya da bir şey falan mı okudunuz bu tarz, ne bileyim. Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz. İnsanlarda olan kurt da öyle bir şey değil yani.
İnan’ın çok şaşkınım bende yaşamadım daha önce ama tam da anlattığım gibi bir his! Uzun zamandır film izlemiyorum etkilendiğim bir şey olmadı bilmiyorumÖmrü hayatımda böyle bir his yaşamadım. Bir korku filmi izlediniz ya da bir şey falan mı okudunuz bu tarz, ne bileyim. Psikolojik olarak etkilenmiş olabilirsiniz. İnsanlarda olan kurt da öyle bir şey değil yani.
Parazit olabilir bağırsak tıkanması olmadan acil doktora git canımAhsjsjs gerçekten ciddi misiniz? Hani ciddi ciddi soruyorsunuz bunu değil mi. Aç bakalım madem, kamerayı daya makata videosunu çek iyice inceleyelim. Çünkü diğer türlü makatınızdaki canlıları tahmin etmek zor buradan. Makatı zorluyor falan demişsiniz goril olmasın o.
İnan’ın çok şaşkınım bende yaşamadım daha önce ama tam da anlattığım gibi bir his! Uzun zamandır film izlemiyorum etkilendiğim bir şey olmadı bilmiyorum
Neden dalga geçiyorsunuz ki ?
Benim gibi hissedip sonrasında ne olduğunu öğrenen vardır belki diye yazdım.
Makatı zorluyormuş ama. İterek çıkmaya çalıştığına göre solucan olamaz zaten. Bayağı kaba kuvvet kullanabilen bir canlı belli ki. Ama nasıl girmiş içeri orası muamma.
Kızlar çok kötüyüm
Yarım saattir makatımda sanki solucan mı desem kurt mu desem öyle bir canlı var orayı zorluyor dışarı çıkmaya çalışıyor gibi bir his var ! Çıldırıcam gerçekten ne ki bu kurt olabilir mi ? Böyle hisseden oldu mu daha önce ?
Yardımınızı bekliyorum böyle uyuyamayacağım ve çok endişeliyim
Hanım efendi size verecek bir cevabım yok istediğinizi düşünün ben olanı yazdım benim gibi yaşayan vardır belki yarın doktora gideceğimMakatı zorluyormuş ama. İterek çıkmaya çalıştığına göre solucan olamaz zaten. Bayağı kaba kuvvet kullanabilen bir canlı belli ki. Ama nasıl girmiş içeri orası muamma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?