• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon makata lazer epilasyon yaptıran varmı?????????

busevay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
103
1
96
Çanakkale
arkadaşlar ben tüm vucüt lazer epilasyona başladım. Fakat genital bölgemdeki iç kısımlarıma ve makat kısmıma lazer epilasyon yapmıyorlar nedeni sordum sağlık yönünden yapmadıklarını söylediler bana pek inandırıcı gelmedi belkide uğraşmak istemiyorlar. başka forumlardada okudum yaptıranlar varmış. yaptıran arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz? yardımcı olun lütfen çünkü boşuboşuna para vermek ve yarımyamalak iş yaptırmak istemiyorum.

arkadaşlar ben tüm vucüt lazer epilasyona başladım. Fakat genital bölgemdeki iç kısımlarıma ve makat kısmıma lazer epilasyon yapmıyorlar nedeni sordum sağlık yönünden yapmadıklarını söylediler bana pek inandırıcı gelmedi belkide uğraşmak istemiyorlar. başka forumlardada okudum yaptıranlar varmış. yaptıran arkadaşlar beni bilgilendirirmisiniz? yardımcı olun lütfen çünkü boşuboşuna para vermek ve yarımyamalak iş yaptırmak istemiyorum.

Ben ilk seansıma 10 Nisan'da gittim ve popo kısmı da dahil dediğiniz bölgeyide yaptırdım ve sağlık açısından sorun olur mu diye sormadım ama onlarda herhangi bir şey belirtmedi, yapılmasını istedim yaptılar.Tabi çok dökülme gerçekleşmedi şimdilik o kısımlarda.

kafam karıştı bir doktoramı sorsam bilimyorm lazerın bir tehlikesı yok diyorlar sonrada böyle bir şey söylemeleri saçma geldi zararlıysa ozamn her bölge içindir sanırım hem bir bölgede cıkıp öbür taraflar temız olacak tam anlamıyla bıtmedıkten sonra neden uğrasalımkı ozam:((

kafam karıştı bir doktoramı sorsam bilimyorm lazerın bir tehlikesı yok diyorlar sonrada böyle bir şey söylemeleri saçma geldi zararlıysa ozamn her bölge içindir sanırım hem bir bölgede cıkıp öbür taraflar temız olacak tam anlamıyla bıtmedıkten sonra neden uğrasalımkı ozam:((

Bence yaptırdığın merkeze sor bazı merkezler popo kısmını da aldıklarında ayrı ücretlendiriyorlar.Dediğin gibi alındığında her yer alınsın ki tertemiz olsun tüm bölge.:21: Sağlık açısından o bölgenin ayrı olarak değerlendirileceğinide sanmam.Ben 1 seans yaptırdım henüz o bölgeye ağrı ,acı , yanma yada başka bir sıkıntı yaşamadım henüz.

Bende yaptırıyorum ve heryerde genital bölgeye lazer uygularken popoyada lazer yapıyorlar

ben genitali yaptırırken kadın kendisi dedi dön yapalım diye ben utandım o kalsın bari dedim zaten actım accagım kadar dedim :) onuda yapalım tertemiz olsun dedi kendi bende yaptırdım .sorun olmadı.5 seans yaptırdım dökülme durumu cok cok az zaten o kısımda cok az vardı.

cnm bende tüm vucuduma yaptırıyorum daha 4 seans gittim ama henüz çok dökülme olmadı :(
bi zararı olsa söylerlerdi die düşünüyorum

canım benim makata da lazer epilasyon uygulanıyor. Özel bölgeye yapılıyor oraya neden yapılmasın bence sana yalan sölemişler. Ben gittiğim lazer epilasyon merkezinde yaptırıyorum. Zaten zararı olsa yapmazlar söylerlerdi bana. Çünkü detaylı bilgi veriyorlar. Uğraşmak istememişlerdir onlar. Bilgin olsun canım ben 4. seansıma gidicem inşallah ve her seferinde de yapıldı

2-3 saat önce hastanede yaptırdımda geldim.:8:
ayrıca genitalin iç kısmına nasıl yapmıyolar kenarlar gidicekte ortada kalcakmıymış o ne öyle:27:

Back