• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gastroenteroloji - Sindirim Sistemi Hastalıkları Makat kaşınması :(

pantenol ve bepanten merhem kullanmıştım.
ben de adet dönemine yakın başlamıştı. sadece tatlı tatlı kaşınıyordu. kaşırken tahriş ettim. ama kremle düzeldi. smear testi falan yapıldı herşey temiz çıkmıştı. anüs bölgesi kaşındığında talk bebe pudrası döküyorum tahriş etmemek ve kaşımamk için denebilirsiniz.

benım oncedende vardı ama bu kadar rahatsız edıcı degıldı

her gece aglıyorum dusunun yanı gerısını

pudra kullanıyım ben bırde

hemoroıt degılım bence doktorda oyle dedı gercı

anlattıkların mantar veya egzama gıbı dedı

bakalım dedı musaıt degıldım

meme yok

kanama yok

sadece kuru kasıntı:95:

Vazelin sürüp birkaç dakika kaşımadan beklerseniz kendiliğinden kaşıntı geçecektir hatta ilk sürdüğünüz andan itibaren rahatlayacaksınızdır umarım yararını görürsünüz sağlıklı günler

ohaoldumsmileMERHABA KK GUZEL ZEKI KADINLARI EMINIMKI DOKTORdan daha IYI BANA CEVAP VERIRSINIZ opuyorumnanaktan

KIZLAR BIR AYDIR BENIM POPOSUM KASINIYO :kedi:Ama fecı kasınıyo ozellıkle gecelerı anlamadım gıttı kurtmu var ne anlamadımeyvahedigeldismile doktora gıtmek ıstemıyorum utanıyorum.buyuk abdest yaparken ole kanama fılan yok kabızlık sorunum var bıraz

ne yapsam gecer bu kasınma kızlar bır yol bır ılac onerın bilmiyorumkismile
kuşum banyonu bitirirken temizligini normal yaptiktan sonra karbonatli su hazirla yarim litrelik şiseye 2 tatli kasigu suyla yika yanma olursa da durula olmazsa durulamana gerek yok.terleme sebebiyle bakteri olusuyor kasintinin sebebi kanama yoksa bu.imkan varsa legene karbonatlo su yapip oturabilirsinde öptum

Back