S sariskonunannes Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2024 5 0 23 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #1 Makat da anal fissürden ameliyat olup kurtulan var mı süreç nasıl zor mu
Ktrmtm Değişik bir psikoloji, bir felsefe idiotloji. Kayıtlı Üye 21 Nisan 2016 3.536 6.756 27 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #2 Konudan bağımsız o K ler öyle uzamış ki konuya girmeden kadının birinin eşinin totosuna çatlak gördüğünü şok olduğunu, acaba eşinin eş cinsel olup olmadığını sorduğunu sandım
Konudan bağımsız o K ler öyle uzamış ki konuya girmeden kadının birinin eşinin totosuna çatlak gördüğünü şok olduğunu, acaba eşinin eş cinsel olup olmadığını sorduğunu sandım
nora2010 Nirvana Kayıtlı Üye 21 Eylül 2009 9.727 9.787 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #3 sariskonunannes .!.: Makat da anal fissürden ameliyat olup kurtulan var mı süreç nasıl zor mu Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 sene önce oldum. Çok faydasını gördüm. Ama zaman içinde yine nüksetti. Ama o zamana göre çok iyiyim şükürler olsun.
sariskonunannes .!.: Makat da anal fissürden ameliyat olup kurtulan var mı süreç nasıl zor mu Genişletmek için tıkla... Yaklaşık 6 sene önce oldum. Çok faydasını gördüm. Ama zaman içinde yine nüksetti. Ama o zamana göre çok iyiyim şükürler olsun.
P pembebocek77 Aktif Üye Kayıtlı Üye 8 Kasım 2020 134 551 47 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #4 nora2010 .!.: Yaklaşık 6 sene önce oldum. Çok faydasını gördüm. Ama zaman içinde yine nüksetti. Ama o zamana göre çok iyiyim şükürler olsun. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu, 8 sene çok iyiydim bu sene nuksetti ve ameliyat hakkı 1 mis geçmiş olsun bana dedik
nora2010 .!.: Yaklaşık 6 sene önce oldum. Çok faydasını gördüm. Ama zaman içinde yine nüksetti. Ama o zamana göre çok iyiyim şükürler olsun. Genişletmek için tıkla... Bende de aynısı oldu, 8 sene çok iyiydim bu sene nuksetti ve ameliyat hakkı 1 mis geçmiş olsun bana dedik
icefrezya 🌼 Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 29 Ocak 2013 1.144 2.052 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #5 Annem oldu, 1 sene oldu mu emin değilim ama iyi durumda. Yediğine içtiğine, suyu bol içmeye dikkat ediyor. Birde bende de bu senenin başında başladı, bana hametan krem çok iyi geldi. Oturma banyosu her gün artı hametan bana iyi geldiler.
Annem oldu, 1 sene oldu mu emin değilim ama iyi durumda. Yediğine içtiğine, suyu bol içmeye dikkat ediyor. Birde bende de bu senenin başında başladı, bana hametan krem çok iyi geldi. Oturma banyosu her gün artı hametan bana iyi geldiler.
S sariskonunannes Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 6 Kasım 2024 5 0 23 8 Kasım 2024 Konu Sahibi sariskonunannes #6 pembebocek77 .!.: Bende de aynısı oldu, 8 sene çok iyiydim bu sene nuksetti ve ameliyat hakkı 1 mis geçmiş olsun bana dedik Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrası mı tekrarladı ameliyat sonrası süreç acılı mı küçük çocuğum var da
pembebocek77 .!.: Bende de aynısı oldu, 8 sene çok iyiydim bu sene nuksetti ve ameliyat hakkı 1 mis geçmiş olsun bana dedik Genişletmek için tıkla... Ameliyat sonrası mı tekrarladı ameliyat sonrası süreç acılı mı küçük çocuğum var da