teşekkür ederim canım.benim 6 aydır var bu ilaca yeni başladım.peki sen anal fissür için mi kullanmıştın ? .internette doktorlora soruyorum basur ilacı o fayda vermez diyorlar.
bende var dr gitmedim ama aynı kremi kullanıyorum ayrıca kantron kullanabilirsin zeytin yağlı hazir .. el yapımı bulabilirsen daha iyi olur sıcak suyu otur hergün ve tuvalet kağıdı kullanımını azalt kendine küçük havlular yada kullanmadığın atletlerden bez yapabilirsin wc sonrası kurutma için tabi su ile temizle bölgeyi wc sonra annem de vardı bu şekilde atlattı babamda aynı şekilde atlattı ... geçmiş olsun
bende var dr gitmedim ama aynı kremi kullanıyorum ayrıca kantron kullanabilirsin zeytin yağlı hazir .. el yapımı bulabilirsen daha iyi olur sıcak suyu otur hergün ve tuvalet kağıdı kullanımını azalt kendine küçük havlular yada kullanmadığın atletlerden bez yapabilirsin wc sonrası kurutma için tabi su ile temizle bölgeyi wc sonra annem de vardı bu şekilde atlattı babamda aynı şekilde atlattı ... geçmiş olsun
ben de kisa bi sure anal fissur icin kullanmıstim o ilaci.destekleyici oldu ama asil olarak sicak su banyosu kabiz kalmamaz fazla zorlamama yediklerime dikkat etme gibi yontemlerle gecirdim.hala daha dikkat edemediğim dönemde tekrarliyo ama
Evet benim eşim de oldu. Doktor çok acil ameliyat olman gerekir dedi ama eşim daha sonra bir amcadan aktar kendisi bir karışım yaptırdı üç gün kullandı ve şu an çok iyi durumda ameliyatsız iyileşti
Progtolog şuan kullanıyorum canim benim daha önce vardı basurum ama hamilelikte azdı suan meme yaptibide cok aciyor ilaç pek fayda etmiyor ne yazıkki senin fissur öoldugunu doktormu söyledi
Kantoron yağı yaralara çok iyi geliyor bende yapmayı dusunuyorum çok zor bi hastalik
Allah yardımcımız olsun