Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar anal fissür için proctolog adlı ilaçı kullanıpta şifa görmüş olanınız var mı?
arkadaşlar yok mu aranız da anal fissürü olupta iyileşen bunu nasıl yaptığını paylaşıcak olan ?
bende var dr gitmedim ama aynı kremi kullanıyorum ayrıca kantron kullanabilirsin zeytin yağlı hazir .. el yapımı bulabilirsen daha iyi olur sıcak suyu otur hergün ve tuvalet kağıdı kullanımını azalt kendine küçük havlular yada kullanmadığın atletlerden bez yapabilirsin wc sonrası kurutma için tabi su ile temizle bölgeyi wc sonra annem de vardı bu şekilde atlattı babamda aynı şekilde atlattı ... geçmiş olsun
teşekkür ederim.kantaronu nasıl uyguluyosun?
kantronu içe doğru sürüyorum kenarlarada sürüyorum her wcden sonra sürülürse daha ii oluyo
Evet benim eşim de oldu. Doktor çok acil ameliyat olman gerekir dedi ama eşim daha sonra bir amcadan aktar kendisi bir karışım yaptırdı üç gün kullandı ve şu an çok iyi durumda ameliyatsız iyileştiarkadaşlar yok mu aranız da anal fissürü olupta iyileşen bunu nasıl yaptığını paylaşıcak olan ?
Progtolog şuan kullanıyorum canim benim daha önce vardı basurum ama hamilelikte azdı suan meme yaptibide cok aciyor ilaç pek fayda etmiyor ne yazıkki senin fissur öoldugunu doktormu söylediarkadaşlar anal fissür için proctolog adlı ilaçı kullanıpta şifa görmüş olanınız var mı?