• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat çatlağı

adaletbu904

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2022
201
24
28
34
Merhaba arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum lütfen mazur görün hastalık hastalığım var tedavi gördüm daha önce . Bı ara kabızlık dan dolayı fissur olmuştum kan gelmişti o korku o endişe girdi benden bı kaç gündür de diskimda sanki böyle karpuz domates gibi biseyler görüyorum a korkuyorum da ya kan sa diye Allah'ım korusun sizce dışkıda görünür mü karpuz yada domates yaz olduğu için çok tüketiyoruz . Nolur beni ferahlatacak bı cevap verin

Merhaba arkadaşlar çok özür dileyerek soruyorum lütfen mazur görün hastalık hastalığım var tedavi gördüm daha önce . Bı ara kabızlık dan dolayı fissur olmuştum kan gelmişti o korku o endişe girdi benden bı kaç gündür de diskimda sanki böyle karpuz domates gibi biseyler görüyorum a korkuyorum da ya kan sa diye Allah'ım korusun sizce dışkıda görünür mü karpuz yada domates yaz olduğu için çok tüketiyoruz . Nolur beni ferahlatacak bı cevap verin
Normalde öyle bir görüntünün olmaması gerek bir dahakine daha dikkatli bak canım ona göre doktora git

Görünmez. Size öyle gelmiş olabilir bir müddet gözlemleyin. Ama korkmayın daha önce yaşadıysanız kabızlıkyan kanama olmuştur belki bir miktar. O bölgede ağrınız yoksa sıkıntı yoktur.

Ağrı aci rahatsizlik var mı? Stres yapmadan gözlemleyin stres çatlağın baş düşmanı bence

Benden hiç kan gelmedi.Boyle birşey batar gibi oluyor ağrı oluyor WC deyken ve sonra 1 2 saat o ağrıyı hissettim.

Görünmez. Size öyle gelmiş olabilir bir müddet gözlemleyin. Ama korkmayın daha önce yaşadıysanız kabızlıkyan kanama olmuştur belki bir miktar. O bölgede ağrınız yoksa sıkıntı yoktur.
Evet bi ara yediklerimi sindiremedi midem sanırım o yüzden oldu bu aralar mide bağırsak enfeksiyonu çok geçiriyorum cumartesi yine mide bulantısı ishal oldu havalardan mı bilmiyorum gıda zehirlenmesi mı yada anlamadım

Back