İnstagramdan yaz detaylı konusalım bu hastalıgı ceken anlar sadeceBotoks olan kimse yok mu??
Yazıyorum hemenİnstagramdan yaz detaylı konusalım bu hastalıgı ceken anlar sadecehilaltrknn
hilaltrkann olackmıs yanlıs yazmısımYazıyorum hemen
Yazdım sizehilaltrkann olackmıs yanlıs yazmısım
Yapıyorum sürekli ama hafifleme olmuyor 4/5 saat sürüyor resmen ilk defa böyle oluyor lavabodan sonra ağrı kesilirdi normaldeIlık suda oturma banyosu yapın biraz rahatlarsınız. Batikon varsa az ekleyin.
Apse mi oldu acaba sizde? Makat etrafında sertlik var mı? Apse böyle çılgınca ağrı yaparYapıyorum sürekli ama hafifleme olmuyor 4/5 saat sürüyor resmen ilk defa böyle oluyor lavabodan sonra ağrı kesilirdi normalde
Nöbetçi meme var sadece şişiyor arada sonra geri iniyor 1 gün içinde o gün lavaboya gitmezsem rahatım, makat çevresinde yok ama makatta parmak ucu kadar bir et parçası var görünürde başka bir şey yokApse mi oldu acaba sizde? Makat etrafında sertlik var mı? Apse böyle çılgınca ağrı yapar
Ağrı çoksa bir acile gidin genel cerraha haber verirler antibiyotik verir biraz rahatlarsınız yada apse varsa boşaltır iyi gelirNöbetçi meme var sadece şişiyor arada sonra geri iniyor 1 gün içinde o gün lavaboya gitmezsem rahatım, makat çevresinde yok ama makatta parmak ucu kadar bir et parçası var görünürde başka bir şey yok
Şu an acillik bir durumum yok boşaltacak bir şey de göremiyorum da kolonoskopide falan çıkarsa bilemiyorum direkt doktora gitmem gerekAğrı çoksa bir acile gidin genel cerraha haber verirler antibiyotik verir biraz rahatlarsınız yada apse varsa boşaltır iyi gelir
Kolonoskopilik durumunuz yok bence. Hangi şehirdesiniz?Şu an acillik bir durumum yok boşaltacak bir şey de göremiyorum da kolonoskopide falan çıkarsa bilemiyorum direkt doktora gitmem gerek
Ben ameliyatlık olduğumu düşünüyorum anal fissür konusunda, geçen yıl bu şekilde ağrım olmamıştı çünkü belki öncesinde kolonoskopi isteyebilir o anlamda dedim. AnkaradayımKolonoskopilik durumunuz yok bence. Hangi şehirdesiniz?
merhaba iyileştiniz mi bende Ankaradayım yaklaşık 9 aydır çekiyorum iyi bir doktor bulamadım ameliyat olmayı düşünüyor musunuzBen ameliyatlık olduğumu düşünüyorum anal fissür konusunda, geçen yıl bu şekilde ağrım olmamıştı çünkü belki öncesinde kolonoskopi isteyebilir o anlamda dedim. Ankaradayım