Allah rizasi icin yardim edin ölüyorum (anal fissur)

Eşimin gorev yeri siirt.5 senedir buradayiz ne yazikki.iyi bi hastaneye doktora ameliyat olabilsem belki.ama 2 aylik bebegimle nereye gideyim :KK43: emziriyorum ustelik.napicami bilmiyorum kendimi cok caresiz hissediyorum.o kadar canim yaniyor ki gercekten yasayan bilir.az cok tahmin ediyorsundur.siirtte guvenebilecegim bi doktor da yok.hic yolu yok mu bunun ameliyattan baska :KK43: en azindan beni bebegim 7 8 aylik oluncaya kadar idare edecek bir yontem.fitil krem sicak su fayda etmiyor
Özelden yazicam size

Diyet yapiyorum,dışkı yumusatici ilaclar kullaniyorum.ama o dışkı yumusak ciksa bile orasi yanıyor mahvoluyor saatlerce zonkluyor.keske idare edebilsem bir sure.burda boroks yokmus galiba.Cok kotuyum gercekten.kronikse hic yok dediniz.demekki ben bittim :KK43: en azindan bebegim biraz buyuyene kadar idare edebilseydim keske :KK43:

Boşuna çekmeyin o ağrıyı. İmkanları zorlayın ameliyatı olun, oh be dünya varmış diyeceksiniz.

Gecmis olsun. Yasayan bilir yasadigini.
Ailenizden size destek olacak birileri varsa , baska bir sehirde ameliyatinizi olun . Kisasa suruyormus.
İns faydali yorumlar alirsiniz
Hic sorma,gercekten de yaşayan bilir :KK43: yok boyle bi ızdırap.dogum sancisi ne kadar kötü diyordum.bu dogum sancisindan da betermis.12 saat araliksiz zonklama agri inanilmaz korkunc birsey :KK43: cok sagolun.bi caresine bakmaya caliscam

Arkadaslar 2 aydır anamdan emdigim süt burnumdan geldi.2 ay once dogum yaptim ve makat catlagim var.ustelik kronik anal fissur.doktor ameliyat diyor ama emziriyorum.ameliyattan da korkuyorum.ameliyatta kesin çözüm degilmis.dışkı tutamama gibi riskleri varmis.

o kadar siddetli agriyor ki,saatlerce gecmiyor.bebegime dogru düzgün bakamiyorum.kivraniyorum surekli.uykular haram oldu.ne oturabiliyorum ne kalkabiliyorum yok boyle bir ızdırap.ameliyat olmadan kronik anal fissur gecermi yasayan var mi? Bi bakın akil verin nolur.krem fitil fayda etmiyor cok canim yaniyor cok :KK43:
Gectimi agrilariniz acaba benim 5aydir syruyo

Çok geçmiş olsun arkadaşım İzmir Sada Hastanesi’nde bir operasyon geçirmiş ve kurulmuştu bu hastalıktan.

Bende akuttu. Yani lavabodan sonra hic agrim olmuyodu kanama da. Genel cerrahiye gorundum cunku meme yapmisti. Rahatsiz ediyodu elime geliyodu cunku. Doktor lazerle ameliyat ederiz hicbiseyin kalmaz dedi. Ancak.. Ameliyattan sonra oyle kotu gunler gecirdim ki. Kanama, agri, bitmek bilmeyen sizlamalar. Sabahlara kadar agri cektim. Gecmek bilmedi. Sonra baska bi uzmana gorundum. 2 derin catlak oldugunu soyledi ve kronik olmus kesin ameliyat dedi. Orda hayat durmus gibiydi benim icin. Cekmeyen bilemez bu agriyi. Agir migren hastasiyim ben boyle aci cekmedim. Botox yapildi su an agrilarim azaldi ama tam gecmedi hala varligini hissettiriyor. En ufak bise bile ciksa agrisi otururken yururken her yerde benimle. Inanin hayattan tat almaz duruma geldim. Motivasyonu yuksek olan beni bile mahvetti. Psikolojik bozuldu sanirim. Botox %40 gecirir senin catlagini ama %60 lis ameliyatina gider dedi doktor. Gaz ve diski tutamama riskleri varmis. %100 demiyorum ama bu risk var onu goze alin dedi. Botox yapilali 1 ay oluyor. Tamam eskisi gibi agrimiyor ama agri da gecmiyor. Ameliyattan oyle cok korkuyorum ki ama boyle de yasamak istemiyorum. Ameliyat tecrubesi olan biri ozelden bana ulasabilir mi ya da buraya yazabilir mi? Cevremde kimse yok bu hastaliktan olan, kimseyle de konusamiyorum bu yuzden. Delirmek uzereyim. Bu dertten muzdarip olan herkese acil sifalar diliyorum. Cok zor.

Bende akuttu. Yani lavabodan sonra hic agrim olmuyodu kanama da. Genel cerrahiye gorundum cunku meme yapmisti. Rahatsiz ediyodu elime geliyodu cunku. Doktor lazerle ameliyat ederiz hicbiseyin kalmaz dedi. Ancak.. Ameliyattan sonra oyle kotu gunler gecirdim ki. Kanama, agri, bitmek bilmeyen sizlamalar. Sabahlara kadar agri cektim. Gecmek bilmedi. Sonra baska bi uzmana gorundum. 2 derin catlak oldugunu soyledi ve kronik olmus kesin ameliyat dedi. Orda hayat durmus gibiydi benim icin. Cekmeyen bilemez bu agriyi. Agir migren hastasiyim ben boyle aci cekmedim. Botox yapildi su an agrilarim azaldi ama tam gecmedi hala varligini hissettiriyor. En ufak bise bile ciksa agrisi otururken yururken her yerde benimle. Inanin hayattan tat almaz duruma geldim. Motivasyonu yuksek olan beni bile mahvetti. Psikolojik bozuldu sanirim. Botox %40 gecirir senin catlagini ama %60 lis ameliyatina gider dedi doktor. Gaz ve diski tutamama riskleri varmis. %100 demiyorum ama bu risk var onu goze alin dedi. Botox yapilali 1 ay oluyor. Tamam eskisi gibi agrimiyor ama agri da gecmiyor. Ameliyattan oyle cok korkuyorum ki ama boyle de yasamak istemiyorum. Ameliyat tecrubesi olan biri ozelden bana ulasabilir mi ya da buraya yazabilir mi? Cevremde kimse yok bu hastaliktan olan, kimseyle de konusamiyorum bu yuzden. Delirmek uzereyim. Bu dertten muzdarip olan herkese acil sifalar diliyorum. Cok zor.
Ibrahim saracoglu 'nun ısırgan otu tarifini izleyin lütfen.ameliyata gerek kalmadan iyileştiriyor.

Ameliyat olan birinden bilgi almak istiyorum sadece siz neden olayi kisisellestiriyorsunuz acimayacagim filan. Tesekkur ederim oneriniz icin. Onu yapip da iyilesmeyenler de var. Ki kronik olanlarda bitkisel cozumler gecici olarak rahatlik sagliyor. O yuzden bilgi almak istedim ameliyat hakkinda.

X