- 5 Şubat 2016
- 2
- 0
- 1
- 30
- Konu Sahibi bahar derya derya
arkadaşlar bundan tam bir sene önce makat çatlağı olmuştum tuvalete gittiğimde çok kötü bir acı kan gelmesiyle başlamıştı şikayetlerim midemde de gastrit vardı. 1 hafta gecer diye bekledim baktım geçeceği yok çok acı çekiyorum ve her gün kan kaybediyorum bir genel cerrahi uzmanına gözüktüm doktor kamerayla bakıp makat çatlağı olduğunu söylemişti ilaç vermişti bide şurup ama bunlarla geçmiyeceğini ameliyat olmam gerektiğini söylemişti. Netten araştırırken makat çatlağı ameliyatının çok riskli olduğunu ve ameliyattan sonra bir daha tekrarlıyabileceğini okuduktan sonra çok çaresiz hissetmiştim. Daha sonra bir arkadaşımla tanıştım Allah ondan binlerce kez razı olsunn tuvalete her gittiğimde aklıma geliyor ve dua ediyorum ona tamamen kurtuldum arkadaşlar hemde 10 gün içinde Allahıma binlerce kez şükürler olsun ki şuan tam bir sene oldu çok iyiyimm. Kullandığım ürünler foreverın ürünleri bıtsn peaches ve propolis ....... bu adreste yazdığım ürünleri 77 27 ürün kodlarıyla bulup hemen siparişinizi verebilirsiniz. Dediğim gibi 10 gün içinde tamamen kurtuluyorsunuz aynı zamanda midemde eski şikayetlerim kalmadı inşallah sizinde geçer hiç birşeyiniz kalmaz diyor vee çook sağlıklı günler diliyorum.. :)
Eklentiler
Son düzenleyen: Moderatör: