How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

makat bölgemde yaralanma

En kısa zamanda doktora gidin. Anlattıklarınız çok acılı duruyor açıkçası endişelendim.

Büyük tuvaletten sonra makatta kanama hemoroid başlangıcı olabilir. Kabız ya da ishal olmamaya çalışın acı yemekten de uzak durun ne olduğunu öğrenene kadar.

Çok geçmiş olsun :KK200:

En kısa zamanda doktora gidin. Anlattıklarınız çok acılı duruyor açıkçası endişelendim.

Büyük tuvaletten sonra makatta kanama hemoroid başlangıcı olabilir. Kabız ya da ishal olmamaya çalışın acı yemekten de uzak durun ne olduğunu öğrenene kadar.

Çok geçmiş olsun :KK200:
Çok çok teşekkür ederim :KK200:

Yaklaşık bir aydır vajinal bölgemde yara var kızarık ve Afedersiniz küçük tuvaletiimi yaparken yanıyor. Bide büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oram da acıyor ve kan geliyor damla damla. Bir haftadır geçmişti hiç acımadi. Bugün biranda yenilendi. Küçük tuvaletimi yapamıyorum öyle bir yanıyor ki artık. . Doktora gidip nasıl göstericem ben bilmiyorum. Birde şimdi adet oldum. tuvaletiimi yapamaz durumdayım ne iyi gelir ki ve neden oluyo olabilir?
basur mu acaba?

Back