- 31 Ağustos 2017
- 421
- 324
- 18
- Konu Sahibi Becauseimhappy
-
Basurunuz ve idrar yolu enfeksiyonunuz var gibi görünüyor. Ilık suya oturup rahatlayabilirsiz en kısa zamanda da tabi bi doktora görünün.Yaklaşık bir aydır vajinal bölgemde yara var kızarık ve Afedersiniz küçük tuvaletiimi yaparken yanıyor. Bide büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oram da acıyor ve kan geliyor damla damla. Bir haftadır geçmişti hiç acımadi. Bugün biranda yenilendi. Küçük tuvaletimi yapamıyorum öyle bir yanıyor ki artık. . Doktora gidip nasıl göstericem ben bilmiyorum. Birde şimdi adet oldum. tuvaletiimi yapamaz durumdayım ne iyi gelir ki ve neden oluyo olabilir?
Geçmişti. Geçti diye dert etmedim bugün bir anda yeniden ve daha kötü oldu. Tam üstüne hasta oldum o yüzden şimdilik bir cozum ariyorumdoktora gitmeniz icin ne olmasi gerekir?
Teşekkür ederim. Hastalığımin bitmesini beklicem mecburmakattan gelen kan mide kanamasindan bile kaynakli olabilir
bagirsakta enfeksyon olabilir. makatta catlak olablr vs vs. buradan basur teshisi koyanlara bakmayip doktora gitmeni tavsiye ederim. gecmis olsun
Su an doktora gidemiyicem çünkü regl oldum. Bu yüzden geçici bir çözüm için buraya sordum. Bu yorumu yapmaniza gerek yoktuBaya doktora anlatir gibi anlatmissiniz da, biz doktor degiliz iste.
Su an doktora gidemiyicem çünkü regl oldum. Bu yüzden geçici bir çözüm için buraya sordum. Bu yorumu yapmaniza gerek yoktu
Olabilir miyim? Emin misiniz?regl ikende muayne olabilirsiniz. yeteri kadar ihmal etmişsiniz zaten. yara ciddi birşey olabilir.
Olabilir miyim? Emin misiniz?
Olabilir miyim? Emin misiniz?
Teşekkürlerbir onay da ben vereyim; olabilirsiniz.
Makat bölgem kanıyor. Teşekkür ederim en kisa zamanda gidicemhemoroid mi
kanama dediginiz enrden oluyor onu anlamadim
dr agidin ,dogumdan sonraa muayene ediyolar ebeler hemoroid için yani adet sorun deil,zaten bakaak sadece krem ilaç verecek baska yapacak bisey yok tabi hemoproidse kanama disardansa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?