How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

makat bölgemde yaralanma

Becauseimhappy

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2017
421
324
18
Yaklaşık bir aydır vajinal bölgemde yara var kızarık ve Afedersiniz küçük tuvaletiimi yaparken yanıyor. Bide büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oram da acıyor ve kan geliyor damla damla. Bir haftadır geçmişti hiç acımadi. Bugün biranda yenilendi. Küçük tuvaletimi yapamıyorum öyle bir yanıyor ki artık. . Doktora gidip nasıl göstericem ben bilmiyorum. Birde şimdi adet oldum. tuvaletiimi yapamaz durumdayım ne iyi gelir ki ve neden oluyo olabilir?

Yaklaşık bir aydır vajinal bölgemde yara var kızarık ve Afedersiniz küçük tuvaletiimi yaparken yanıyor. Bide büyük tuvaletimi yaptıktan sonra oram da acıyor ve kan geliyor damla damla. Bir haftadır geçmişti hiç acımadi. Bugün biranda yenilendi. Küçük tuvaletimi yapamıyorum öyle bir yanıyor ki artık. . Doktora gidip nasıl göstericem ben bilmiyorum. Birde şimdi adet oldum. tuvaletiimi yapamaz durumdayım ne iyi gelir ki ve neden oluyo olabilir?
Basurunuz ve idrar yolu enfeksiyonunuz var gibi görünüyor. Ilık suya oturup rahatlayabilirsiz en kısa zamanda da tabi bi doktora görünün.

Hemoroidiniz var sanırım geçmiş olsun, kabız olmamaya çalışın, bol lifli sebze meyve ağırlıklı beslenin, bol su için.

Mutlaka dra görünün çok ilerlemişse ameliyat bile gerekebiliyor.

makattan gelen kan mide kanamasindan bile kaynakli olabilir
bagirsakta enfeksyon olabilir. makatta catlak olablr vs vs. buradan basur teshisi koyanlara bakmayip doktora gitmeni tavsiye ederim. gecmis olsun

Burda sayısını bilmediğiniz kadar kişiye açık açık anlatmayı bilirken doktora yani işin ehline mi anlatma yolu soruyorsunuz??
Garipsiniz .

hemoroid mi
kanama dediginiz enrden oluyor onu anlamadim
dr agidin ,dogumdan sonraa muayene ediyolar ebeler hemoroid için yani adet sorun deil,zaten bakaak sadece krem ilaç verecek baska yapacak bisey yok tabi hemoproidse kanama disardansa

hemoroid mi
kanama dediginiz enrden oluyor onu anlamadim
dr agidin ,dogumdan sonraa muayene ediyolar ebeler hemoroid için yani adet sorun deil,zaten bakaak sadece krem ilaç verecek baska yapacak bisey yok tabi hemoproidse kanama disardansa
Makat bölgem kanıyor. Teşekkür ederim en kisa zamanda gidicem

Back