• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makat agrisi

Minellllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2020
9
0
1
36
Bir ay önce açık miyom ameliyatı oldum ilk beş gün dışında herşey yolunda gidiyo derken bu gün sabah makat agrisi ile uyandım zaten bu kabızlık sorunum vardı ama bu ağrı komple vuruyo rahim ve makatima benim gibi olanlar varmı acaba yada nedeni ile ilgili bı fikri olan

Bir ay önce açık miyom ameliyatı oldum ilk beş gün dışında herşey yolunda gidiyo derken bu gün sabah makat agrisi ile uyandım zaten bu kabızlık sorunum vardı ama bu ağrı komple vuruyo rahim ve makatima benim gibi olanlar varmı acaba yada nedeni ile ilgili bı fikri olan
Makat ağrısı kabizlikla beraber genelde basurdan kaynaklı olur disarda gözüken bisey yok diye basurunun olmadığını düşünme iç basurda oluyor kabız olmamaya dikkat et damarda şişmiş olabilir oda ağrı yapar ayni zamanda varış icin kullanılan haplar var makat ağrısına iyi gelen dmagrin devam ederse bosuna aci çekme doktora git ilaç yazar

Back