Makarnalar Denenmiş Lezzetli Makarna Tarifleri

En başarılı bulduğunuz '' Makarna Tarifleri'' hangileridir?(3 OY HAKKINIZ VAR)

• Ankete Katılan
    429
  • Anket Kapalı .
İyi geceler, ben yarın yapabilirim inşallah tarifi. Kaç gündür temizlikle uğraşıyorum, perdeleri yıkadım, camları sildim, pertim çıktı. Yine yemek yapıyorum ama yarışma için biraz daha özen göstermek lazım. O yüzden bekletiyorum. Umarım yarın başka bir şey çıkmaz.

Deynep benim şimdilik yok , zaman ne gösterir hiç belli olmaz. bazen sen çok samimi davranırsın ama karşındaki istemez sevmez bazen elti ya da görümce adı olması bile yetiyor bazılarına 😏
Aynen öyle canım. Herkes aynı karaktere sahip değil. Şimdilik dediğine göre tek erkek değil eşin, olacak yani ileride. İnşallah iyi bilir eltin olur. 🤲

Aynen öyle canım. Herkes aynı karaktere sahip değil. Şimdilik dediğine göre tek erkek değil eşin, olacak yani ileride. İnşallah iyi bilir eltin olur. 🤲
Allah nasip ederse iki tane olacak 🤲 ben olmasını çok istiyorum,bazen kayınlarıma "hadi evlenin eltim olsun" diyorum 🥰
Allah iyilerle karşılaştırsın 🤲🥰

İyi geceler, ben yarın yapabilirim inşallah tarifi. Kaç gündür temizlikle uğraşıyorum, perdeleri yıkadım, camları sildim, pertim çıktı. Yine yemek yapıyorum ama yarışma için biraz daha özen göstermek lazım. O yüzden bekletiyorum. Umarım yarın başka bir şey çıkmaz.
İyi geceler canım 🥰
Ellerine sağlık sağlıkla, güzel günlerde kirletin😁😍
İnşallah yarın yapabilirsin son üç gün🥰

Back
X