Geçmiş olsun canım. Ben de bundan 4 sene önce depresyon tedavisi gördüm. Aynen senin gibi ilaç kullanmak istemedim. Doktorun yazdığı ilacı aldım , bi taraftan da ilaçsız kurtulmaya çalıştım, ama ilaç en kötü anım ve artık yapamıyorum diyeceğim zamanlar için beklettiğim bir can simidi olarak dolapta beklettim. sONra ne mi oldu ? Evdeki huzursuzluk beni boğdu ve ilaıc içtim. Ve düzenli olarak içtim. 8 ay kadar ilacı aldım ama 8 ayın sonuna doğru içimde hep bir ilacı bırakma, ona muhtaç olmadığını gösterme, onsuz da kendi kendime düşünerek zaman içinde iyileşeceğimi hatırlattım kendime. Ama ilaçları almayı o ilk dönemler hiç sorgulamadım. Çünkü vücudunun başka organlarının çalışmasının bozulmasını önler o ilaçlarla beynine seratonin salgılatmak. Bu yüzden naçizane tavsiyem, bi sönem sorgulamadan, diğer organların için kullan. O dönem boyunca da hem iyi bir telkin gücüne sahip doktorunla, hem de kendi olayına kendin dışarıdan bakabilecek güce geldiğinde, ve tabii etrafında seni çok seven ve daha önemlisi senin sevdiğin insalarla konuş bu konuyu zaman zaman. İlaç kullanmayı istememek bile senin onu en sonunda yeneceğini gösteriyor bence. kaydirigubbakcemile5 Çok geçmiş olsun.