merhaba canım gecmiş olsun..
şimdi yazdıklarımı iyi oku !
ruh hastalıklarında öncelikle doktorun cok önmlidir.her doktora gidip,her doktorun yazdıgı ilacı alamazsın!ilk basta iyice arastır, iyi bir psikyatr bulup öyle tedavine basla. sakın ruhsal bozukluktur gelip gecer diye düşünme cünkü beyninde birseyler düzelmeden hayatını asla kontrol edemez,yürütemezsin.fiziksel bir rahatsızlıgın oldugunda ilacını kullanır düzelirsin ama ruh saglıgı bozukluklarında sadece ilacta yetmez mutlu olabilecegin bir yasam ekstra sana destek olabilecek insanlarda gerekiyor.
ikinci iiişin iyi bir psikyatr bulduktan sonra verdigi ilacları (ne kadar agır olursa olsun)harfi harfine uygulayacaksın baska yolun yok.yoksa bir gün bile aksatmanın bedelini agır ödersin.sana bir önerim daha doktor ilaclarını yazarken birde mide koruyucu birsey versinki ilaclar bir süre sonra mideni bozmasın buna dikkat et.ama kesiinlikle ne yan etkisi olursa olsun ilacclarını kulllan.major depresyon hastalıgı derecesine vardıgımız zamn, beyindeki bazı durumların hakimiyetini kaybettigimiz için biz ne kadar cırpınırısak cırpınalım ilacları kullanmadan düzeltemeyiz.o ilaclar zamanla tekrar beynimizdeki hakimiyeti kontrol etmemizi saglayacaktır.eger kullanmazsan ilerler ve artık istesende basa cıkamassın allah korusun.
senden üçüncü istegimde içinde güçlü bir inanac olustur.ben bu hastalıgı yenecegim de ve yen!mutlu olacagın seyler yap.asla yalnız kalma.insanların arasına karıs.sorunlarını bir süreliginede olsa unut!yalnız kalmana fırsat verme sürekli yanında sana mutluluk veren birileri olsun.ortamın huzurlu olsun..
depresyona girdigini zamanında anlmassan ilerler ve farklı derecelere yükselir.eger tedavini olmassan ilerde daha büyük sorunlarla karsılasırsın
son olarak önerimde "the secret" adlı kitabı al ve oku.ben 2,5 senedir major depresyon hastasıydım.ilaclarımı günü gününe uyarak ve sürekli hayata olumlu bakarak yenebildim.eger sana destek olabilecek birileri varsa cok sanslısın cünkü hiç bir destegin olmadan hersey olumsuzken bir sekilde hayatın bir ucundan tutmaya calısıp yenenlerde var .bu hastalıgın tek tedavisi ilaclar ve sevgi..the secret kitabını ok dedim cünkü o bni hayata olmlu bakmama itti.yasadıgım psikolojıden kurtuldum.
ilaclarını kullan huzurlu mutlu ol..sevgiyi yüreginde hisset..eminimki benden daha kısa sürede yeneceksin..
cabucak iyilesmen dilegiyle canım bnm...:asigim: