Ben uzun yıllardır depresyondayım. 6 yaşımdayken ebeveyn boşanması, çocuk yaşta tecavüze yakın akraba tacizi, üvey anne baskısı, ergenlikte devam eden ailevi sorunlar yüzünden yine toparlanamama, aşık olup sadece kullanılıp yüzüme söylenmesi vs vs vs.. 28 yaşıma geldim ve yıllardır içine düştüğüm intihar düşüncesinden arınamadım. Maddi durumda kötü olunca ssknın tedavisine mecbur kalıp ne kadar şanssız olduğum burada da belli oldu. Ya özel muaynehaneye çağrıldım ya da hiç dinlenmeden ölmek istiyorum dediğim için ilaçlar verildi yollanıldım. İşini yapmak için orada bulunan iyi doktorları hep duydum ama bana denk düşmedi. Dün bir umutla yine randevu alıp birine gittim ve karşılaştığım şeye gülsem mi ağlasam mı bilemedim. Bana neredeyse hiçbir şey sormadan ilacı yazıp 1 ay sonra gel dedi. Tamam ilacın sonucuna bağlı bakacak onu biliyorum ama çeşit çeşit ilaç var bu sektörde ne yazık ki onu da biliyorum. Her neyse burada anlatmakla bitmez. Benim sizden ricam ssk anlaşmalı olup cüzi olmasa bile ona yakın miktar alan beni dinledikten sonra ilacı yazacak bir yer tavsiye etmeniz. Çünkü sskda verdikleri ilaçları biriktirip sonra intihar etmek için kullanmayı düşünüyorum ve bu düşünceden kurtulmak istiyorum. Bu kötü bir gelişme olmasa gerek ha?
Şimdiden teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.
Pardon bu arada İstanbul Avp yakasındanım ve çalışmıyorum/çalışamıyorum!
Hoşçakalın..
canım ben de psikiytr parasından yıllarca kaçtım,sonunda gittim ve majör depresyon teşhisi koydu,bi dahaki gidişimde panik atak eklendi,ilaç falan..sonuç olarak mutsuz giden evliliğmi sonlandırma gücü buldum tedavinin faydasıyla ama çocuum depresyona girince geri döndüm.bu işin bi sonu yok sanırım..
Majör depresyon kronikleşmeye müsait bir hastalıkmış ve bende kronikleşti bile. Zaten bronşitim de kronik benim. "Bazı insanlar için hiç bahar yoktur." diye bir cümle vardır, işte biz onlardanız tatlım. Biraz araştırma yaptım sitede ve Zeytinburnu Ermeni hastanesini görüp aradım az önce. Ssklı için 21 tl muayene ücreti ve randevu almıyorsun. Sabah 8de burada olun numara alın 8,30 da muayene başlıyor diye bilgi verdiler. Eğer yataktan çıkma gücü bulursam sabah gitmeyi düşünüyorum. Bu hastanede tedavi olup madde bağımlılığından kurtulan birini duymuştum. Sonsuza dek iyileşemesek de yaşamayı gereksiz bulmaktan kurtuluruz umarım bir gün biz de. Büyük geçmişler olsun sana ve çocuğuna da.. :2:
Çok sıkıntılı bir çocukluk ve ilk gençlik. Evet, majör depresyon mutlak destek alınması gereken bir durum.
Ücreti ödenebilir bir yer bulduğunuz için de çok sevindim.
Umarım yarın sabah kalkabilir ve kendiniz için bu çok önemli adımı atarsınız.
Yaşanan tüm olumsuzlukları düzenli destek ile aşmak mümkün.
İyiliklerle,