Majör Depresyon şüphesi

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Merhaba hanimlar sizden yardim istemeye geldim ben 2 senedir psikologa gidiyorum ve major depresyonun butun belirtilerinin hepsini tasiyorum doktorumda suphen var zaten ama ben anlayamadim psikiyatriye git dedi ama daha gidemedim hep mutsuzum sadece okulda guluyorum o da en yakin arkadasimla eve gelince hep mutsuzum cevremdeki herkes hep suratimin asik oldugunu diyor surekli intihar aklimda gunah olmadigini bilsem hic durmaz yaparim napicam bilmiyorum yardimlariniza ihtiyacim var.

Canım bildigim kadarıyla depresyon majör boyutta olsa hiç gülemezsin. Bir yere çıkamazsın
Sanırım kronik depresyondasın
Kendine iyi geleceğini düşündüğün faaliyetleri sen kendin daha iyi bulursun
Acilen onlara yönelmelisin
Majör büyük tehlikedir
Kendini korumaya al

tesekkur ederim tatlim ama canim hic bir sey yapmak istemiyor keske bir araba carpsada ölsem oyle kotuyum kafa dagitmaya bir kac gunlugune ankaraya geldim bakalim nolacak psikologumda burada zaten belki onada giderim

Seninle laflayayim kafan dağilsin :)

Şubat ayazında Ankaraya mı gittin :)
Tam deprsyon şehri değilmi bu mevsim

Seninle laflayayim kafan dağilsin :)

Şubat ayazında Ankaraya mı gittin :)
Tam deprsyon şehri değilmi bu mevsim
ay gercekten asiri soguk bura memleketim zaten bir de babam gibi gordugum bir adam ameliyat oldu onada uzuldum su an diyorum acaba gelmeseydim bu arada depresyonum nasil gecer tavsiyelerin neler? :çokoptumyanaktan:

psikologunu dinle psikiyatrise git.ben burda insanların neden psikiyatrise gitmeye çekindiğini anlamıyorum.Bu da bir rahatsızlık ve doktoru psikolok degil psikiyatris.o gerek duyarsa psikologa gonderir.ben yıllardır kronik depresyon yaşıyorum ve ılac kullanmadıgımda hayat yasanılmayacak bır yer halıne gelıyor.ılaclada mukemmel olmuyor ama en azından yaşanacak bir yer haline geliyor.neden kendıne ezıyet edıyorsun.tek tavsıyem bu konuda tecrubelı hıslerı kuvvetlı bir psıkıyatrıs bu ve hem kendıne hem cevrendekılere bır ıyılık yap.

bu bence kronik depresyon, uzun sürmesi bunu gösteriyor canım, bence doğru yerde doğru doktorlarla görüşelisin bu çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…