Ailem destek mestek olmuyor. Zaten iki haftadır evde küçük kardeşimden başka kimseyle konuşmuyorum. Tartışmıştık. Sağolsun annem de bir anne gibi değil yaşıtım gibi davrandığı ve bu kız iki haftadır delirdi mi noldu diye bir merak etmediği için iyice soğudum.Canım çok içten anlatmışsın ya, kıyamam. Ailen destek olmuyor mu bu süreçte? Ya da çok güvendiğin, seni seven arkadaşların falan. Yalnız kalmamaya çalış, verebileceğim tek tavsiye bu malesef.
Valla ikinci kez depresyona girdim. Biri de geçen seneydi. Melankolik bir insan değilim, hatta tersine çok rahat bir insanım normalde. İnanın yirmi yıldır çok zor bir hayatım var ve buna rağmen çok dayandım. Arkadaşlarım bile bu kadar şeyi nasıl kaldırıyorsun şaşkınlıklarındalar.Bir de melankolik bir insan mısın? Sık giriyor musun depresyona?
Dostum belirtiler bunlar, iki hafta sürmesi yeterli depresyon olması için.((bu halimiz bir depresyon mu eğer öyleyse yıllardır depresyondaym ben ?
Haklısın, merhameti hak edenler değil böyle karaktersizler elde ediyor.Valla ikinci kez depresyona girdim. Biri de geçen seneydi. Melankolik bir insan değilim, hatta tersine çok rahat bir insanım normalde. İnanın yirmi yıldır çok zor bir hayatım var ve buna rağmen çok dayandım. Arkadaşlarım bile bu kadar şeyi nasıl kaldırıyorsun şaşkınlıklarındalar.
Hiçbir şey yaşamayı sadece bir erkeğe aşık olup zırlayıp yataklara düşen, duygu sömürüsü ile istediğini yaptıran bir tanıdığım var. Demek ki böyle bir insan olmak gerekiyor merhamet görmek için.
Melankolik değilim ama çok merhametli biriyim, bu da beni duyarlı kılıyor. Ama hayatımda benim gibi biri yok işte. Merhametleri de onlara kalsın..
En son raddede psikoloğuma mail atıp dediğiniz gibi yaparım sanırım. İlginiz için çok teşekkür ederim.Haklısın, merhameti hak edenler değil böyle karaktersizler elde ediyor.
Benim bile içim acıdı, allah yardımcın olsun. Hiç olmadı kendi şehrinde bir psikiyatra git sana hafif bir antidepresan versin. Uyku getirirler hem bağımlılık da yapmazlar.
Ben de aynı şekildeyim. Kimseyle konuşmak istemiyorum ama bu sefer de kendi kendime konuşuyorum. Depresyon uyuşturucuysa majör depresyon onun altın vuruşudur diye bir şey duymuştum, öyleymiş gerçekten.al bendende o kadar. insanlarla konuşmak bile istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?