• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majezik

Esimin bas agrisini gecirirken karin agrisi yapip üstüne novalgin veya vermidon ictiren ilac :))))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

agrilara cok etkisi olmakla beraber,benim gibi mide rahatsizliginiz varsa etkisini 1 ay sonra bile gorebilirsiniz....midem icin gittigim doktorum kesinlikle yasakladi :(

arveles varken hiç bir ilacın yüzüne bakmam:51::51: en fazla 20 dakika sonra bana çarşaf yırttıran ağrıyı bile kesecek güçte..

Apranax'tan Majezik'e geçince önceleri pek kesmedi ama zamanla yeterli gelmeye başladı.Bakalım şimdilik iyi anlaşıyoruz kendisiyle.

arvelesin bile kesemediği baş agrısını 20 dkda kesen ilaçtır
mavi kahraman

bir gün saç telim ağrısa yine de kullanacağım tek ilaç kendileri.
her şeye çaredir. bir ölüme iyi gelemezdir.
her gün en az 1 tane içerim, müptelasıyım haha.

İlk bi kaç kullanışta ağrılarımı bıçak gibi kesen ama sonradan hiç bi etkisini görmeyip bıraktığım hap. O bile yeterli gelmediği için hiç ağrı kesici kullanmıyorum artık.

mideme aşırı derecede dokunan kuvvetli antieflamatuar özellikte ki ağrı kesici

Aman dikkatli kullanın derim ben. İlk kullandığımda göz bebeklerim büyüdü, bulanık gördüm ve resmen uyuştum.

midemi mahveden hap reglde tavsiye edilir kendisi ama mide hastalarının kullanmaması daha mantıklı olur :KK39:

Back