• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Majezik

aa adet agrilarina iyimi geliyormus...tessekur ederim:38:

regl ağrısı baş ağrısı diş ağrısı vs....
dayanamayacak kadar beni zorlamıyorsa kesinlikle ağrı kesici yada ilaç kullanmam
kimyasal madde sonuçta ilaç
evet şikayetleri gideriyor ama karaciğerden geçiyor işlem görüyor ve böbreklerden atılıyor
heleki aç karnına alındığında mide kanamasına dahi yol açabilir

gelişigüzel ağrı kesici kullanmayın arkadaşlar
karaciğerinize böbreklerinize yazık

gerekmedikçe ilaç kullanmayın :34:

Yasminden önce regl olduğum dönemlerde günde 3 kere içtiğim ilaç. Neyse ki artık yasminim var :21:

Benimde yasminden önce arada kullandığım hayat kurtarıcılardan biridir.
Mide için zararlı etkileri olduğu söylenir.
Artık yasmin ağrımı kesiyor zaten. Ağrı kesiciye gerek kalmıyor.

Benimde yasminden önce arada kullandığım hayat kurtarıcılardan biridir.
Mide için zararlı etkileri olduğu söylenir.
Artık yasmin ağrımı kesiyor zaten. Ağrı kesiciye gerek kalmıyor.

Beni bi kaç kere ülserin eşiğine getirmiştir sağolsun...

yasmin doğum kontrol hapı değilmi ağrını nasıl kesiyo? doktor banada aleve vermişti adet ağrıları için çok şiddetliyse ağrı geçirmiyor malesef

yasmin doğum kontrol hapı değilmi ağrını nasıl kesiyo? doktor banada aleve vermişti adet ağrıları için çok şiddetliyse ağrı geçirmiyor malesef

Tam olarak etkisi nedir bilmiyorum ama yasmin kullanmaya başladığımda normalde acillik olduğum günlerde sıfır ağrı oluyor. Vücudumdaki sıkıntı da olmuyor.

Eğer mide rahatsızlığınız varsa bu ilaçtan uzak durulmasında fayda vardır. Ülser şikayeti olan yakınım mide kanamasının eşiğinden dönmüştü.

Kafamı koparmak üzereyken imdadıma yetişen Küçük mavi melek :)

iğrenç ağrılarımın azda olsa azalmasını sağlayan kurtarıcı

wuhuuuu bu mejezık ne bılıyor,benım neremın ağrıdığını da;anında olaya el koyuyor:44:
ondan başkası yalan:ssz:

diş regl baş bel kırık çıkık o bu şu herşeye iyi gelen süper üretim :9::9:

Yararlarila beraber organlara buyuk oranda zarar veren agriyi bicak keser gibi kesen ilac.

Back