Mainbo'nun Başarı Öyküsü 10 Kilo Verdi

geçen sene ağustosta 53 kilo ve 38 bedendim şimdi 64 kilo oldum şimdi çok kötü soğukalgınlığı ve grip geçiriyorum iyileşince spor diyet ve diğer deneyimleri hepsini yazacağım ayrıca çok kilolu insanlar ilk 15 günde iyi kilo verirler ben 15 gün katı diyet versem vereceğim 4 ile 5 kilo arası olur

tebrikler
vücut ağırlığının % 5-10 arası bir kilonun bir ayda gitmesi normal...
kaldıki arkadaşın kaç kilo olduğunu bilmiyoruz
ayrıca spor yapmama daha izin vermedi sadece yürüyüşe izin verdi diyor bence buda 100 kg civarı bir kilo veya boyuna göre aşırı bir kilosu mevcut
normal bir kişi bile diyete ilk başladığında bir hafta 2-3 kilo ödem atıyor
45 günde 10 kilo vermesini garipsemedim

bende 4 ayda 10 kilo verdim 87 den 77 indim diyet yapmadım desem yeridir sadece haftada 5 sabah yürüyüşüm vardı...
demek diyet yapsam daha güzel bir sonuç alacaktım

nasip bakalım bu sefer diyet spor yaparım güzel sonuca ulaşırım inşallah

:))) iyi halt ettin sağlığınıza yazık kızlar yapmayın 10 kg normalmi sizce???

merhabalar uzunca süredır yoktum cevaplayamamıştım :)öncelıkle üsttekı mesajı yazan arkadaşa şunu söylemek ısterım ben 45 yaşında öğretmen bır bayanım ılköğretım de 1.sınıf okutuyorum ve 7 yaşındakı öğrencılerıme bıle bu şekılde hıtap etmem sıze bu cesaretı verecek şeyın ne olduğunuda anlamış değılım dığer yandan yaşadığım bır olaydan bahsetmıştım ve sağlıklı olması sebebı ıle yazmıştım başka yararlanmak ısteyenler varsa dıye;
boyum 165 ve kılom 98 ıdı başladığımda şımdı ıse 88 kg ım üstte bır arkadaşın dedığı gıbı gayet sağlıklı bır program bu gıden yağ ve su mıktarı süreklı ölçülüyor ve vücudumda cm cm nerden ne gıttığı de öyle...
kısaca 6 bazan 7 bazan da 8 öğün yıyorum ama lıste 15 gün de değışıyor sorusu olan olursa zevkle cevaplarım...

verdiğiniz kilo ve azminiz için tebrikler...

size ilk verilen listeyi bizimle paylaşır mısınız rica etsem?

tebrikkler gerçekten
bencede verdiğiniz kilo normal
sonuçta vucudumuz sadece yağ ve kaslardan oluşmuyor
diyetin ilk ayı fazla kilo veriliyor vücut ödemi atıyor birkere
sonra kilo verimi yavaşlar bizim insanımı zböyle işte çekemeyince hemen bir kulp takıp eleştirirler
bence harikasınız azminizi kırmayın yola devam

vallahi tebrik ederim ama şaşırdım da yani 1 ay da 10 kilo verilmesine inşallah hep böyle gider

mainboooooo lutfen hangi diyetisyene gittiğini yaz lüten...istanbuldaysan bunu değerlendirmem lazım.

arkadaşım azmine hayran kaldım bizede ne yenecek ne yenmiycek söylersen sevinirim bende diyet yapmaya çalışıyorum ama 1ayda ancak 3 kilo gitti boy 1.63 kilo
72 bende vermek istiyorummmm.

Konunuz içeriği nedeniyle uygun bölüme taşınmıştır.Mutlu paylaşımlar :107:

Arkadaşlar geldim. Yengemi kaybettik acımız vardı uğrayamadım nete pek bende diyete ara verdim ama kiloda almamışım tartıldım kaldığım yerden devam edeyim.
İlk olarak diyetimi yazacağımı söylemiştim;
İLK HAFTA

SABAH;3 seçiminiz var birinden birini seçin
1-SEÇİM:3 dilim az yağlı peynir-2 tam tahıllı ekmek-bol limonlumaydonoz-2 tam ceviz-1 yeşil elma(veya 4 kuru kayısıyada 3 erik)1fincan ıhlamur
2-SEÇİM:1 avuç kahvaltılık müsli veya müsli-yarım bardak az yağlı süt-4 yarım ceviz veya badem-1 meyve
3-SEÇİM:yarım kase az yağlı yoğurt-1 meyve-2 galeta-8 fındık

ARA:1 kepekli galeta-2 dilim az yağlı peynir-1 fincan yeşil çay

ÖĞLE:
1-SEÇİM:yeşil mercimeklisemiz otu pazı yada ıspanak salatası 1 su bardağı az yağlı yoğurtve 1 tatlı kaşığı yağ ekleyin
2-SEÇİM.haşlanmış sarmısaklı kabağı sarmısakla marine edinyeşil soğan rendesalatlık dereotı ve 1 bardak light yoğurt ilelimon suyu ve 1 tatlı kaşığı yağ karıştırın
3.SEÇİM.börülceyada kımızı biber yada yeşil biber veya patlıcan salatası :haşlanmış vreya közlenmiş sebzeler 1 bardak yoğurt sarmısak 1 tatlı kaşığı zeytinyağ ile karıştırıp 2 dilim tam tahıllı ekmek yada 2 galeta ile yenecek

ARA. 3 kuru kayısı veya 1 incir+2 ceviz içi

ARA:1 fincan zwencwefil çayı ve 3 limon lifli bisküvi

AKŞAM: AŞAĞIDAKİLERDEN HER BİRİNİ HAFTANIN BİR GÜNÜ BOL SALATA İLE TÜKETİN
150-200 GRAM IZGARA YADA BUĞULAMA BALIK
3-4 IZGARA KÖFTE
120 IZGARA TAVUK GÖGSÜ
100 GRAM IZGARA BİFTEK
120 GRAM HİNDİ GÖGSÜ
PEYNİRLİ MANTARLI OMLET(1 yumurta sarısı 2 beyazı ile)
BİR KÜÇÜK KUTU TON BALIĞI

2 DİLİM TAM TAHIL EKMEĞİ İLE YENECEK

ARA:1 fincan adaçayı-1 kivi yada elma

ARA:1 bardak tarçınlı ılık süt yada büyükçe bardak tuzsuz ayran

GÜN İÇİNDE 10-15 BARDAK SU
AKTİF OLUN
ÖĞÜN ATLAMAYIN
YAVAŞ YİYİN İYİ ÇİĞNEYİN

sadece haftada bir 94.3 kg idim sabah alışa geldiğiniz kahvaltınızı yapın.

evettt arkadaşlar benbu diyete 15 eylülde 99.1 kg ile başladım 30 eylülde 94.3 kg idim Eğer uygulamak isteyen olursa uyguladıkça devamınıda yazarım.Hepimize kolay gelsin :)

tebrik ederim sizi...diyetin devamını da paylaşırmısınız ...uzun zamandır kendime göre bir diyet arıyordum.. tama bana göre uygulamaya başlıyorum...

ecrina ve angelica umarım memnun kalırsınız :) ancak sanırım diyetim pek rağbet görmedi ben memnunum ancak listeler gitgide uzuyor çünkü her güne ayrı menü oluyor ben yine de yazmayı sadece yardımcı olmak adına düşünmüştüm ama tabii ki tercih meselesi ..herkese diyetinde başarılar dilerim .

bence çok güzel bir liste yapılmasıda zor değil ayrıca...ben listelerini merakla bekliyorum başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…