- 16 Şubat 2016
- 1.649
- 787
- 123
- Konu Sahibi tiyatral_34
-
Büyük firma mı? E peki paranı yatırıyorlar mı pislik yapmıyorlardır Herald EHer yerin kurali farkli olur sanirim.
Bizde ilk 2 ay istifa bile etmen gerekmiyor. Cat diye gelmiyorsun bitiyor.
Hayirlisi olsun.
Büyük firma mı? E peki paranı yatırıyorlar mı pislik yapmıyorlardır Herald E
Taratip gönderemiyor muyuz illa ıslak imza miİmzan gerekir..
Taratip gönderemiyor muyuz illa ıslak imza mi
Ya size açıklama yapmak istemediğimi söyledim neden hala soruyorsunuz sorduğum konu belli niye illa deşme dersindesiniz. Cevabi biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın net!!imzalamanız gereken belgeler olacaktır. işten ayrılıyorum demek ne kadar zor olabilir?
yoo bana bir şey yazmadınız ki :) ayrılın bence de sizin gibi gergin bir iş arkadaşından kurtulmuş olurlar. hatta sms atın yakışır size :)Ya size açıklama yapmak istemediğimi söyledim neden hala soruyorsunuz sorduğum konu belli niye illa deşme dersindesiniz. Cevabi biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın net!!
Emredersin! Sebebini söylemek istemiyorum dememişsin ki lafı uzatmak istemiyorum demişsin sadece.Ya size açıklama yapmak istemediğimi söyledim neden hala soruyorsunuz sorduğum konu belli niye illa deşme dersindesiniz. Cevabi biliyorsan yazarsın bilmiyorsan yazmazsın net!!
Evet sizin gibi yapıp edip gevşek davranan insanlar yüzünden gergin insanlar sonra neden gergin siz bunun adına profesyonellik diyorsunuz ben ne demek istedigimi su an burda yazamayacagim !!yoo bana bir şey yazmadınız ki :) ayrılın bence de sizin gibi gergin bir iş arkadaşından kurtulmuş olurlar. hatta sms atın yakışır size :)
Teşekkür ederim cevabınız için . Estağfurullah öyle bir imada bulunmak istemedimEmredersin! Sebebini söylemek istemiyorum dememişsin ki lafı uzatmak istemiyorum demişsin sadece.
Bi yol daha var, sanırım şirkete gitmek istemiyorsun veya gidemiyorsun her neyse, istifanı kuryeyle yolla bari, mailden daha iyidir.
probleminiz nedir? klavye şövalyeliğine gerek yok. gevşek olan da sizsiniz ayrıca ben ne dedim siz ne dediniz terbiyeli olunEvet sizin gibi yapıp edip gevşek davranan insanlar yüzünden gergin insanlar sonra neden gergin siz bunun adına profesyonellik diyorsunuz ben ne demek istedigimi su an burda yazamayacagim !!
Merhaba Arkadaşlar...Bir aydır çalıştığım bir firmadan mail yoluyla istifa edebilir miyim ?Neden mail diye sorarsanız çok sebebim var fazla lafı uzatmak istemiyorum açıkçası. Sorunun cevabını bilen varsa ve yazarsa çok sevinirim ...Şimdiden teşekkürler ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?