- 21 Temmuz 2015
- 6.669
- 6.063
- 198
- Konu Sahibi Siyah Kugu
-
Neden çıktı canımCildimde bir tane bile sivilce yokken şşmdi sivilcelerle dolu. bir doktora gittim yüzüme bile bakmadı nerdeyse. Benzamycn verdi, bir kutu bitirdim ama geçmedi, birara geçiyor gibi oldu oldukça azaldı sonra tekrarladı.
Napacağım bilmiyorum, özel veyahut devlet hastanesinde önerebileceğiniz bit doktor var mı?
Neden çıktı canım
Karacigere baktirmakta fayda var.
Nedenini hiç bilmiyorum, yağlı bir cilde de sahip değildim ergenlikte bile sivilcem çıkmadı, iltihaplı bir şekilde çıkıyor.Bence de sebebini araştırın. Sonradan olduysa mutlaka bi nedeni vardır
Evet ankaradayım isterseniz özelden isterseniz burdan Yazarsanız çok sevinirimAnkaradaysan doktor tavsiyem var:)
21 yaşındayım.Sivilce tipiniz nasil ? yani yüzünüzün hangi bolgelerinde var ? cildiyeci kan ve hormon testi yaptımi birde yasiniz kac?
Evet ankaradayım isterseniz özelden isterseniz burdan Yazarsanız çok sevinirim
Teşekkür ederim haber bekliyorum sizden :)Kız , benim gittiğim doktor Bilkent Atatürk ten. Annem araştırıp bulmuştu adını sanını anneme bir sorayım adını hatırlayamadım şimdi.
merhaba..istanbulda iseniz serkis barış var kesinlikle tavsiye ederim benimde ayni sekildeydi gittim antibiyotik verdi sonrasin da krem verdi 2 tane simdi arada cikiyor ustune suruyorum geciyor randevu almak biraz zor her ayin sonunda bir sonraki ay icin veriliyor hastaneyi aradiginizda bilgi verirler sistem su gün acilacak diye erken saatler de aradığın takdirde alabilirsiniz.
ilaclarin adini unuttum inanin ama eczaneye gittigimde gecmis yazdirilanlara baktiririm bir antibiyotik verdi onu kullandim ama adini bilmiyorum sonrasinda kremler verdi şuan surekli olarak kullandigim imex var ama benden tahlil istemedi benim sorunum cok buyuk degildi ama mesela nisanlimin dirseginde cocuklugundan beri olan egzama türü birsey vardi cok cildiye doktor vs. gezdi yine de care olmadi sonra benimle serkis beye geldi 2 hafta olmadan hic birseyi kalmadi sizde iyi olursunuz insallah cok gecmis olsunmerhaba..
Ben de kasım 28 de Serkis beye gittim. yaşım 25. bana da ilaç verdi ama emin olamadım gerçi henüz on gün oldu. size hangi ilaçları verdi acaba öğrenebilir miyim? ayrıca ben den hormon testi ultrason falan da isteyip bir ay sonra tekrardan çağırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?