Mahvolan cildim

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.669
6.063
198
Cildimde bir tane bile sivilce yokken şşmdi sivilcelerle dolu. bir doktora gittim yüzüme bile bakmadı nerdeyse. Benzamycn verdi, bir kutu bitirdim ama geçmedi, birara geçiyor gibi oldu oldukça azaldı sonra tekrarladı.
Napacağım bilmiyorum, özel veyahut devlet hastanesinde önerebileceğiniz bit doktor var mı?

Tek kurtaricin malum aylarca kullanılan o ilaç a.......t. herkese ondan veriyorlar çoğunda ise yariyor ben 3 kez kullandım oda ayrı tabi

Zeytinyagi sabunu kullanıyorum bnm de izlerim var..

Cildini akşam sabah yıka. .çok hassas hareketlerle sil ufak dokunuslarla. .

Bunun dışında bir şey diyemiyorum .

Neden çıktı canım

istanbulda iseniz serkis barış var kesinlikle tavsiye ederim benimde ayni sekildeydi gittim antibiyotik verdi sonrasin da krem verdi 2 tane simdi arada cikiyor ustune suruyorum geciyor randevu almak biraz zor her ayin sonunda bir sonraki ay icin veriliyor hastaneyi aradiginizda bilgi verirler sistem su gün acilacak diye erken saatler de aradığın takdirde alabilirsiniz.

merhaba..
Ben de kasım 28 de Serkis beye gittim. yaşım 25. bana da ilaç verdi ama emin olamadım gerçi henüz on gün oldu. size hangi ilaçları verdi acaba öğrenebilir miyim? ayrıca ben den hormon testi ultrason falan da isteyip bir ay sonra tekrardan çağırdı.

ilaclarin adini unuttum inanin ama eczaneye gittigimde gecmis yazdirilanlara baktiririm bir antibiyotik verdi onu kullandim ama adini bilmiyorum sonrasinda kremler verdi şuan surekli olarak kullandigim imex var ama benden tahlil istemedi benim sorunum cok buyuk degildi ama mesela nisanlimin dirseginde cocuklugundan beri olan egzama türü birsey vardi cok cildiye doktor vs. gezdi yine de care olmadi sonra benimle serkis beye geldi 2 hafta olmadan hic birseyi kalmadi sizde iyi olursunuz insallah cok gecmis olsun

bana da azelderm verdi aksam suruyorum sonrasinda nadixa verdi onu da gece suruyorum. monodoks hap ve sabahlari da yuzum icin nilera bebek sabun verdi. cok ise yaradigini gozlemleyemiyorum. henuz yeni kullanmaya basladim. kan testi yaptirmistim zaten hormon testi de istedi. sanirim zeratonin verecek gibi. tesekkurler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…