• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

magnet nikah şekeri

tkaya35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2012
173
2
68
Ankara
kızzzzzlaaar sizce nasıl olmuş daha süslemelere başlamadım gerçi ama fikirlerinizi merak ediyorumm

$tuğçe ve fatih magnet.jpg

süsleyince böyle bişi olucak
$120497~1.JPG

ben de böyle bişey istiyorumm:)
kendiniz mi yapıyorsunuz eğer öyleyse malzemeleri nereden temin ettiniz?

ben de böyle bişey istiyorumm:)
kendiniz mi yapıyorsunuz eğer öyleyse malzemeleri nereden temin ettiniz?

matbaacıda magnetleri bastırdım
kemer delme aleti ile tek tek magnetleri kenarlarından deldim
süsleri nikah şekeri ve malzemeleri satan bir yerden aldım izmirdeyseniz tabiki kemeraltı
3 farklı renkte pembe mor ve beyaz olucak
içine koymak için badem şekeri aldım
tüle bağlamak için çiçek eve magnete bağlamak için de kurdele aldım süsleyince resimleri atıcam

matbaacıda magnetleri bastırdım
kemer delme aleti ile tek tek magnetleri kenarlarından deldim
süsleri nikah şekeri ve malzemeleri satan bir yerden aldım izmirdeyseniz tabiki kemeraltı
3 farklı renkte pembe mor ve beyaz olucak
içine koymak için badem şekeri aldım
tüle bağlamak için çiçek eve magnete bağlamak için de kurdele aldım süsleyince resimleri atıcam

çok güzelmiş ama çok emek istiyor anladığım kadarıyla:S1 ay kalmışken daha bisürü eksik varken sanırım böyle yapamayız:(

çok güzelmiş ama çok emek istiyor anladığım kadarıyla:S1 ay kalmışken daha bisürü eksik varken sanırım böyle yapamayız:(

şahsen ben süsleme işini 2 gün içinde hallettim kız arkadaşlarını kuzenlerini topla bir gün eve ben öyle yaptım :) gerisi zaten alışveriş bence hazır alınan şekerlerden daha anlamlı

Back