magnesium diasporal toz kullanan var mı?

ben hamile değilim ama benimde bacaklarımda inanılmaz kramplar oluyor senelerdir.
fizik tedavi uzmanına gittim herşeyi yaptım ama caresi yok bende magnesium siasporal kullanıyorum.geceleri çok uykumdan uyanıp sabahlara kadar kramptan uyumadıgımı bilirim.vücudumda okadar kasılma oluyorki kasılma bitince busefer istifra ediyorum.bunuda doktor söylemişti vücudda cok fazla kasılma oldugunda mide bulantısı ve istifra olabılırmış.ben kimbilir hamile olunca ne olurum kaydirigubbakcemile3

vucüttaki mg-demir dengesizliğine karşı veriliyor
kramplar için çok faydalı
bende kullandım

bende kullanmıştım;bacak agrılarım dayanılmaz oldugunda gerçekten faydasını gördüm..birde arkadaslar çok sancı çektiğinizde lavanta yagı alıp onunla masaj yapabilirsiniz..

aman diyim kızlar kullanın benim gibi alıpda dolapta bekletirseniz bir sabah kalktıgnızda inanılmaz acıyla yuruyemeye bilirsiniz . bir haftadır toppalıyorum :( bende kullanmaya basladım faydaını göruyorum şimdi dha az sekiyorum:) butun apartman sürahi nine diyo valla .bide bebekle zor evin işi bebeğin bakımı mafoldum:(

ben ıcınce faydasını goruyorum kramp gırmıyo ozaman
ıcmedıgımde kramp gırıyo malesef gecelerı
ama tadı cok ıgrenc mıgdemı bulandırıyo zorla ıcıyorum artık

canım meyve suyuna karıştırıp içebilirsin. evet haklısın tek başına içince tadı igrenç ötesi
ama meyve suyu iyi bi çözüm saglıklı günler diliyorum:emir_bebek::emir_bebek:

kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim

canım ben de ssk lıyım devlet ödüyor, fark olarak 2 tl ye yakın bir para verdim.

bende kullanıyorum sabah aksam ama emılerek suda erıterek degıl
benımkınıde sıgorta karsılamadı özelmıs öyle dedıler ne saçma ya balık hapımıda sıgorta karsılamıyo...

bende para verip aldım.karşılamıyo dedi eczacı.9 tl verdim.madem karşılıyo eczacılar neden bize bilgi vermeyip paramızı almaya çalışıyorlar.para almak işlerinemi geliyo.peki biz sigortaya boşunamı para ödüyoruz.neden imkanımız varken faydalanmıyalım.hakkımız değilmi yaa.aaayyyyyy tutmayın beni çok sinirlendim:oklava:

ssk karşılıyor.. benimde gittiğim eczacı ilk başta bunu karşılamıyor dedi.. kızııdm.. sonra baktı karşılıyomruş tmm dedi.. durmadan değişiyor dedi eczacı da .. onlarda netceklerini bilmiyolrar.. devlet habire değiştiriyor bişileri..

bende kullanıyorum sabah aksam ama emılerek suda erıterek degıl
benımkınıde sıgorta karsılamadı özelmıs öyle dedıler ne saçma ya balık hapımıda sıgorta karsılamıyo...

balık hapını karşılamıyorda magnezyumu karşılıyor kızalr ona göre boşa para ödemeyin yanlız bizimki emekli sandığı

MAgnesium u ssk karşılıyor.Şase olarak kullanıyorum ben suda eriyor.Günde 1 tane tok karnına içiyorum şuan 30.haftadayım çok şükür ağır bir kramp olmadı henüz

kızlar size bir şey sorabilirmiyim bende kullanıyorum bu ilacı ssk karşılaması gerekmez mi eşim parayla almış birlikte kan ve vitamin hapıda yazmıştı doktor onları karşılamış ama bu ilacı parayla almış acaba sizdemi parayla aldınız yoksa biz kandırıldık mı bilelim cavabınızı bekliyorum teşekkür ederim

valla canım dr karneme hangi ilacı yazarsa yazsın yarısını ödüyoruz zaten devlet 10 lira alıyo bizden bide ayrıyetten ilaçlara para veriyoruz 10 liraysa 1 lira veriyoruz ama dr karnene yazmışda eczane para alıyosa bişey var demektir

Back
X