Kontakt Lens Magic top ginza lensler

brchngcr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
413
3
Kızlar magic top ginzalarım bugün geldi. Yapısı süper çok ince ve çok çok rahatlar daha önce kullandığım hiç bir lens bu kadar rahat değildi. ilk alışma süreci diye bir şey bile olmadı. Takar takmaz her yer çok netti.fakat yakından solotica kadar doğal değil hafif el boyaması gibi duruyor... Yinede uzaktan süper ve en önemlisi müthiş açıcı.Opak tabiki haliyle. Ben çooook ama çok sevdim.

Eklentiler

• $ginza 4.JPG
    7,8 KB · Görüntüleme: 486
  • $ginsa 3.JPG
    19 KB · Görüntüleme: 548
canumm sophisticlere benzettim ben biraz yapısını, rengi çok opak ve güzelmiş ama çok doğal diyemem tabi zaten böyle tam opak lensler hiç bir zmn doğal durmuyor daha o teknoloji gelemedi :) güle güle günlerde kullan tatlış..

Browniicim çok sağol tatlım. Kesinlikle doğal değiller.Tek doğal lensim cristallerim sophistic hiç kullanmadım ama kullananlar aynı diyor.Keşke yapsalar hem opak hem dpoğal lens :)

Lfbrls canım sana da çok teşekkür ederim canım.

bana çok doğal geldi tabiki solotika kadar olamaz ama rahatsız edici değil bayıldım canım büyüleyici

Sedefçim çok teşekkür ederim. Rengini bende çok sevdim. Gri lenslere bayılıyorum :)

3 lensim var severek kullandığım artık cristal , quartzo ve ginzalar :)

Yok tatlım max.8.5 e kadar üretiliyor. 8.8 ve 8.2 seçenekleri de var.

Son düzenleme:
the magic top lenses are the same waicons, only that made in brasil.Pfortner(waicon factory) sold the patent to Magic top brand(the brazilian brand)but according to some reviews i've seen,their quality(comfort wise)is lower than waicons. aclens de böyle yorum yspmışlar

bende yapısını sophisticlere benzettim
güle güle kullan gözü rengini acmasına sevindim yerimseniben

bende sophıstıc ve amazona benzettım duruşunu..nerden ve kaça aldın canım kendı gozun sanırm benımkı gbı koyu kahve.gun ışıgı ftolarını beklıyoruz

paranalentesten aldım canım fastshipping ile 185 e geldi. Herkes çok beğeniyor lenslerimi Yarın koyarım günışığı foto.

Burcucum güle güle kullan macig toplarını çok güzel ve çok rahat bir lenstir macig toplar.Birde waiconlara benzerler hakikaten waiconlarda sophisticlere bezer:)
Çok güzel renkleri var macig topların

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…