Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bu modeli çok beğendim aslında hzır buna benzer bir model bulabilirsem satın alırım ama olmazsa diktireceğim bunu kısmetse.. maggie sottero dan carmen isimli gelinlik.. maggiesottero.com/dress.aspx?keywordText=carmen&line=m&keywordType=any&page=0&pageSize=15&style=A3375
Ben de çok beğendim... Harika tek kelimeyle... Öyle abartılı gelinlikleri hiç sevmem. Bu gayet şık ve sade. Göz yormuyor. Allah mutlu etsinnnn opuyorumnanaktan
Ben de çok beğendim... Harika tek kelimeyle... Öyle abartılı gelinlikleri hiç sevmem. Bu gayet şık ve sade. Göz yormuyor. Allah mutlu etsinnnn opuyorumnanaktan
cnm bu markayı sattıklarını sanmıyorum türkiyede satsalarda en basit gelinlik en az 3 milyardan başlar yurt dışında tanıdığım var o söylemişti fiyatlarını ama modelleri çok güzel