• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağduriyet sonrası doktora dava açmak

Fizolijak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2016
85
31
88
Merhabalar. Aranızda burun estetiği sonucu mağdur olup bunu yargıya taşıyan var mı?

Esas problem neydi?
Nasıl sonuç aldınız?
Süreç nasıl işledi?

Davayı kazanıp kazanamamanız tamamen elinizdeki delillere bağlı. Dava açıp kazananlar var. Hatta bununla ilgili son zamanlarda çıkmış bir emsal karar var. Bu karara göre fonksiyonel olarak bozukluk olmasa bile doktorun hastasına yapmayı vaadettiği şekli tam olarak yapamadığını savunup kazanan var.

Deliller yeterliyse, ihbar ve zamanaşımı süreleri geçirilmemişse kazanabileceğinizi düşünüyorum.

Burda herkesin doktor adını afişe ettim diye bana dava açtı, ceza aldım yok beni tehdit etti falan demesine aldırmayın.

Emsal karar da Onur Erol ile ilgili. İstenen tazminat da 70.000 lira. Yargıtay Ocak 2019 senesinde bu davada hasta lehine karar vermiştir. Hukukçu olmayan kişilerin kendi kafalarında yarattığı şehir efsanelerine bakıp hakkınızı aramaktan vazgeçmeyiniz. Onur Erol aleyhine bir dava kazanılabiliyorsa herkese karşı kazanılabilir.

Prof dr Onur erol burnumu mahvetti.hatasının arkasında durmadı insanlığı hiç yok sanatçılarla reklam yapıp insan kandırıyor.sanatçıya gösterdiği özenin zerresini göstermedi ameliyatımda. benim yaşama sevincimi elimden aldı yuvam yıkıldı hayatımı bitirdi Allah onu bildiği gibi yapsın hesabım ahirette onunla öbür dünyada hesaplaşacağım maddi manevi hakkım haram olsun ona.bunu da silmeyin artık yani. Yazdıklarımın arkasındayım ben mahvoldum başkaları olmasın.

ben hakkımı aramadım çok pişmanım.şimdiki aklım olsa o adama gösterirdim gününü.

Malesef istanbul dışından büyük zorluklarla gelip kendimi ona emanet ettiğimde parayı verene kadar her şey güzeldi para ödendi ameliyata girildi çıktıktan sonra onep bana cehennem oldu onur erol beni kovmaktan beter etti ağlaya ağlaya geçen yıllarım ahım var onda hemde çok ...burun kanatlarımın ortasından kesik atmış kanatlarımın ortasında derin dikişler kaldı üzerine başka doktorda iki ameliyat oldum düzelmedi delikleri kanatları eğri büğrü .bulunduğum şehirde eser sözleşmesine uymadığı için avukat tuttum tüketici mahkemesine dava açmak için ...avukat son anda vazgeçti burada olmaz istanbulda açmamız gerek onun bulunduğu yerde dedi ben de neden olmasın diyerek davayı açtım tüketici mahkemesine hakim red cevabı verdi neymiş efendim tüketici mahkemesine açılmazmış ben de yıldım bıktım çok acı çektim hakimin kararına itiraz edecek gücüm kalmadı eşim ve ailesi bu ameliyat yüzünden beni darp etti onur erola yüklü bir ücret karşılığı başarısız bir ameliyat olduğum için. Üzerine boşandım ve çocuğumla yaşıyorum zombi gibi işte öyle :((((ah ah ah onur erol hiç duayenim diye gezme ben gülmedim sen de gülme gençliğimi bitirdin çocuğumu doyasıya sevemedim büyümesini farkedemedim bu onur erolun mücadelesini verirken

Malesef istanbul dışından büyük zorluklarla gelip kendimi ona emanet ettiğimde parayı verene kadar her şey güzeldi para ödendi ameliyata girildi çıktıktan sonra onep bana cehennem oldu onur erol beni kovmaktan beter etti ağlaya ağlaya geçen yıllarım ahım var onda hemde çok ...burun kanatlarımın ortasından kesik atmış kanatlarımın ortasında derin dikişler kaldı üzerine başka doktorda iki ameliyat oldum düzelmedi delikleri kanatları eğri büğrü .bulunduğum şehirde eser sözleşmesine uymadığı için avukat tuttum tüketici mahkemesine dava açmak için ...avukat son anda vazgeçti burada olmaz istanbulda açmamız gerek onun bulunduğu yerde dedi ben de neden olmasın diyerek davayı açtım tüketici mahkemesine hakim red cevabı verdi neymiş efendim tüketici mahkemesine açılmazmış ben de yıldım bıktım çok acı çektim hakimin kararına itiraz edecek gücüm kalmadı eşim ve ailesi bu ameliyat yüzünden beni darp etti onur erola yüklü bir ücret karşılığı başarısız bir ameliyat olduğum için. Üzerine boşandım ve çocuğumla yaşıyorum zombi gibi işte öyle :KK43:(((ah ah ah onur erol hiç duayenim diye gezme ben gülmedim sen de gülme gençliğimi bitirdin çocuğumu doyasıya sevemedim büyümesini farkedemedim bu onur erolun mücadelesini verirken
O kadar üzüldüm ki şu anlattıklarınıza eşiniz nasıl darp eder sizi. Yani aklım almıyor. Sanki li kolay bir ameliyat geçirmişsiniz gibi. Ben bunlara sebep olanların inançlarını sorgularım. O kadar kurutmuşlar ki vicdanlarını neler yaşatıyorlar insanlara. Dilerim ki bu gözler de onların bin beterini yaşadığını görür. Siz nasılsınız yani başka doktorlara gittipinizde ne dediler en azından düzeltilebilir bir vaka mı

O kadar üzüldüm ki şu anlattıklarınıza eşiniz nasıl darp eder sizi. Yani aklım almıyor. Sanki li kolay bir ameliyat geçirmişsiniz gibi. Ben bunlara sebep olanların inançlarını sorgularım. O kadar kurutmuşlar ki vicdanlarını neler yaşatıyorlar insanlara. Dilerim ki bu gözler de onların bin beterini yaşadığını görür. Siz nasılsınız yani başka doktorlara gittipinizde ne dediler en azından düzeltilebilir bir vaka mı
:(((Malesef gençliğimi hayallerimi çaldılar eşim demek bile istemiyorum o şahıs ve ailesi onur erola çok para karşılığı burnumu mahvettirdiğim için fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı bana çocuğumun gözleri önünde:(boşanma gerekçesi olarak yazdı bu ameliyatı onur erolu ve ödenen paraları dilekçesine...ben daha sonra başka bir doktora 2 ameliyat daha oldum çok zor yıllar geçirdim ameliyat izlerim var burun ucum ve kanatlarım sıkıntılı hala:(kalbim o doktora karşı nefretle dolu ameliyattan çıktığım anda bana senin burnunu büyüttüm yüzüne göre küçüktü diyen bir doktor ben şok geçirdim böyle anlaşmamıştık dedim ama nafile ...nasıl sinirli azarlayan bir insana dönüşüverdi sonrası malum

:KK43:((Malesef gençliğimi hayallerimi çaldılar eşim demek bile istemiyorum o şahıs ve ailesi onur erola çok para karşılığı burnumu mahvettirdiğim için fiziksel ve psikolojik şiddet uyguladı bana çocuğumun gözleri önünde:KK43:boşanma gerekçesi olarak yazdı bu ameliyatı onur erolu ve ödenen paraları dilekçesine...ben daha sonra başka bir doktora 2 ameliyat daha oldum çok zor yıllar geçirdim ameliyat izlerim var burun ucum ve kanatlarım sıkıntılı hala:KK43:kalbim o doktora karşı nefretle dolu ameliyattan çıktığım anda bana senin burnunu büyüttüm yüzüne göre küçüktü diyen bir doktor ben şok geçirdim böyle anlaşmamıştık dedim ama nafile ...nasıl sinirli azarlayan bir insana dönüşüverdi sonrası malum
Bazen süreç içinde iken insan ne kadar vahim durumda olduğunu düşünebiliyor. Foto atsanız biz de ona göre objektif olarak baksak en azından önünüzdeki zamanınızı çocuğunuzla huzurlu geçirirsiniz. İnsan daha kötüsünü yaşamayınca anın kıymetini bilemiyor. Kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen. Sorunlarımız farklı olabilir ama aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Elimizden buradan hiçbir şey gelmiyo ama şu vardır ya ne yaşadığın değil onu nasıl karşıladığın önemli diye. Belki bi nebze de olsa bazı şeylere bakış açınız değişir. Çocuğunuz için

Bazen süreç içinde iken insan ne kadar vahim durumda olduğunu düşünebiliyor. Foto atsanız biz de ona göre objektif olarak baksak en azından önünüzdeki zamanınızı çocuğunuzla huzurlu geçirirsiniz. İnsan daha kötüsünü yaşamayınca anın kıymetini bilemiyor. Kendinizi yalnız hissetmeyin lütfen. Sorunlarımız farklı olabilir ama aynı sıkıntıyı yaşıyoruz. Elimizden buradan hiçbir şey gelmiyo ama şu vardır ya ne yaşadığın değil onu nasıl karşıladığın önemli diye. Belki bi nebze de olsa bazı şeylere bakış açınız değişir. Çocuğunuz için
Burnumun ne kadar kötü olduğunu burada paylaşmak ağır geliyor ben görmezlikten gelerek yaşamaya çalışıyorum sizleri aydınlatmak için paylaşmayı çok isterim fakat kendi açımdan daha çok acı çekerim o yüzden resim paylaşmak istemiyorum:(

Back