- 25 Eylül 2011
- 7.428
- 11.146
- 498
- Bebeğinizin Tahmini Doğum Tarihi
- 14 Ocak 2021
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Cok tesekkur ederim...oyle bir devirdeyizki sesi cikmayan gorulmuyor ve hep magdur olunuyor..Öğretmenleri bu konuda takdir ediyorum. Atamaları az olduğunda hemen harekete geçip seslerini duyuruyorlar.
Aslında çok fazla üniversite mezunları var işsiz olan, atanamayan. Ama kimsenin sesi çıkmıyor. Bir araya toplanıp haklarını aramıyorlar.
Ben de atanamayanlardanım.
Bu yüzden kampanyanıza destek veriyorum. Umarım amacınıza ulaşırsınız.
Ben de imzaladım ama benim kız resim dersini hiç sevmiyor....Anne ben çubuk adam bile cizemiyorum diye....
duymasın valla çok kızar bana, 40 dk ona fazla geliyor
sanırım ilk öğretimden bahsediyorsun. Bu potansiyeli keşfetme artık okul öncesi döneme kaydı.https://www.change.org/p/nabi-avcı-resim-öğretmenleri-olarak-2000-kadro-istiyoruz
Biliyorum herkesin farkli dertleri var belki yeri degil ama benim ve benim gibi binlerce magdur resim ogretmenlerine az verilen kadro nedeniyle atanamiyoruz...
Cocuklar resim malzemelerini cikartip derse basladiklari anda 40 dakika resimleri bitmeden doluyor ..
Artik hepimiz cocuklarin yaraticiliginin gorsel zekasinin geliserek mumkun oldugunu biliyoruz.resim dersleri haftada 1 saat oldugu icin atamalarda az,ders saatide yetersiz.
Ve biz bir kampanya baslattik..lutfen bir imza atarak sizde bize destek olun....
Yukarida linki paylastim..destek olan herkese cok cok tesekkur ederim.
Sizdemi boyle dusunuyorsunuz cidden?sanırım ilk öğretimden bahsediyorsun. Bu potansiyeli keşfetme artık okul öncesi döneme kaydı.
Hatta bilinçli anne baba elinde bebeklik çağından itibaren sinyaller vermekte çocuk. İlk öğretime kalan yetenek keşfetme bence kısmen geç kalınmıştır.
Kaldı ki aileler resim gibi dersleri önceden gereksiz görürdü. Not yükseltme dersi olarak görülürdü. Şimdi de çok farklı olduğunu sanmıyorum. Nasıl olsa üni sınavlarında çıkmıyor resim karşılarına maalesef.
Izin almam gerektigini bilmiyordum malesefbende imzaladım ama geçende bir konu olmuştu izin aldınız mı yoksa konu kapanır.
Hayır ben böyle düşünmüyorum. Kızımın mutlu olacağı işi yapmasını istiyorum. bizim kuşakta çocuklar genelde anne babalarının idollerini oynardı. Ben de hukuk okumak istememe rağmen annem babam mühendis olmamı istediği için mühendis oldum. Ama kızım nasıl mutlu olacaksa öyle olsun diyorum. Henüz 5 yaşında düşünecelerim değişir mi bilemiyorum. Ancak sınıfta uygulanan bir sistem var okul öncesinde elektroy diye. Bakarsan eğitimin okul öncesinde geldiği noktayı görürsün. Bu testlerde de başarılı olmasını istiyorum. Bu da genetikten gelen bir tezat.Sizdemi boyle dusunuyorsunuz cidden?
Okul oncesi kurumunda 1 yil resim ogretmenligi yaptim.ilkogretimde 1 yil..lisede 2 yil...Hayır ben böyle düşünmüyorum. Kızımın mutlu olacağı işi yapmasını istiyorum. bizim kuşakta çocuklar genelde anne babalarının idollerini oynardı. Ben de hukuk okumak istememe rağmen annem babam mühendis olmamı istediği için mühendis oldum. Ama kızım nasıl mutlu olacaksa öyle olsun diyorum. Henüz 5 yaşında düşünecelerim değişir mi bilemiyorum. Ancak sınıfta uygulanan bir sistem var okul öncesinde elektroy diye. Bakarsan eğitimin okul öncesinde geldiği noktayı görürsün. Bu testlerde de başarılı olmasını istiyorum. Bu da genetikten gelen bir tezat.
Sizede destek olan herkesefe cok tesekkur ederim:)imzaladım, inş gönlünüce bir sonuç elde edersiniz
İnsallah basariya ulasirsinizCidden sagolun..koskoca kadinlar kulubu o kadar uye sunca saat iki destek yalnizca.
Insanin insana faydasi olmuyor ki devlet biz magdur hocalara ne yapsin...
https://www.change.org/p/nabi-avcı-resim-öğretmenleri-olarak-2000-kadro-istiyoruz
Biliyorum herkesin farkli dertleri var belki yeri degil ama benim ve benim gibi binlerce magdur resim ogretmenlerine az verilen kadro nedeniyle atanamiyoruz...
Cocuklar resim malzemelerini cikartip derse basladiklari anda 40 dakika resimleri bitmeden doluyor ..
Artik hepimiz cocuklarin yaraticiliginin gorsel zekasinin geliserek mumkun oldugunu biliyoruz.resim dersleri haftada 1 saat oldugu icin atamalarda az,ders saatide yetersiz.
Ve biz bir kampanya baslattik..lutfen bir imza atarak sizde bize destek olun....
Yukarida linki paylastim..destek olan herkese cok cok tesekkur ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?