• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mağaza İşletenler....

benim mağazam yok ama bi mağaza da part olarak çalışıyorum
giyim üzerine tabi ki bayanlarla uğraşıyoruz
gerçekten bu iş insanı sinir hastası yapabilir bazen kendimi zor tutuyorum
dünyanın en zor işi insanlarla uğraşmak ya
hıı bide bu aralar çok gelen giden yok
sıcaklar ve herkesin tatilde olmasına bağlıyorum bunu
sanırım bayrama doğru açılır kalabalıklaşır

arkadaşlar başka mağaza işleten arkadaşlar yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu fikir alışverişinde bulunurdukkkk..........yerimseniben

ben ufak dükkan açmak istiyorum üsküdar fıstıkağacında oturuyorum ve büyük ihtimal evime yakın olacak.Aslında buldum bir dükkan ama cesaret edemiyorum. giyim üzerine düşünüyorum günlük giyim.ama mal nereden alınır nerelere gitmeliyim nerede ucuz dur hiç bilmiyorum ltf yardımcı olun .birde dükkanıolan arkadaşlar ufak bir yer ne kadara açılır fikirlerinizi bekliyorum

ablamın vardı önceden iç çamaşırı dükkanı evlendikten sonra kapattı bayağı da ii kazanıyordu ten markası satıyordu aynı anda da eminönündeki toptancılardan mal alıyordu kar durumu iidi yani bir tangayı 2 lira alıp 6-7 liraya satıyordu sütyen-g-stirng,külot,jartiyerde aynı şekilde özellikle birkaç kadın müşteri yakaladıktan sonra artık en azından belli bir gelire sahip olursunuz hayırlısıyla olur inşallah.

Arkadaşlar yaklaşık 12 yıldır toptan ve perakende iç giyim ve pijama satmaktayım forumu yeni okudum baya eski ama bazıları ağlamış iş yok durgun felan diye ben burada tamamıyla anlatmaya çalışacağım.

işler okul sezonu ile beraber başlar çocuk eşofmanıydı çamaşırıydı felan bunun yanında üniversiteye gidenler genelde 1. sınıfa yazılanlar yüklü alışveriş yapmaya başlarlar tabiki havaların soğumaya başlamasıyla pijamalar çıkmaya başlar bunun yanında bayan eşofmanlar tek altlar yarım kol fanilalar yün içlik felan derken neredeyse satmaya ürün bulunmaz eylül ekim kasım hızlı ve bereketli geçer aralık ayında işler hız kaybetmeye başlar noel zamanı biraz bi hareketlenir.şubatta da sevgililer günü biraz yoğun olabilir. sonra siz yaza hazırlık yapmalısınız. mart ve nisan ayları yine hareketli geçerken mayısta işler yavaşlar okulların kapanması ile ve tatilin başlaması ve ramazanın etkisi ile işler durma seviyelerine düşer. 3 ay işler normalin altında seyredebilir bu sizin ilinize görede değişir. yurtdışından aile ziyaretine gelen kişi çok ise bunlara ürün satabilirseniz kış aylarını aratmayan bir sezon yaşayabilirsiniz.

AMA dükkanınız konum itibarı ile iyi yerde olmalı dizayn ve çeşit güzel, dükkan sıcaklığı iyi ayarlanmalı gelen müşterinin oturabileceği yer ve ikramlarınız olmalı ,müşteri avm yerine sizi tercih etmeli 20-30 metre kare ara sokak dükkanları çevresi var ise iş yapar.

çeşit olarak
pijama
eşofman
çamaşır
sütyen
saten grubu
çorap
baş örtüsü
havlu
vs olmalı ki yok çekmeyiniz. iş yapmaz yada yapamam diye bir kural yoktur. neyi nerede sattığınız önemli

Son düzenleyen: Moderatör:
Back